Start

Välkommen till HAGAB
HAGAB fastighetsbyrå är ett oberoende mäklarföretag. I över 20 år har vi arbetat som mäklare i Göteborgsområdet , ett område som vi anser oss ha stor kunskap om. Trygghet och kunskap är vår styrka. Att sälja eller köpa innebär ofta stora ekonomiska och känslomässiga beslut. Viktigt är att man känner sig trygg under hela processen och att man arbetar tillsammans för att erhålla bästa möjliga resultat. Vi som arbetar på HAGAB har inte bara erfarenhet av branschen utan också av livet vilket är en av våra starkaste sidor.  Engagemang och långsiktighet är två ord som är viktiga för oss som arbetar på HAGAB fastighetsbyrå.

Hisings Backa
Soldränkt bostadsrätt med villakänsla. Med det bästa läget i området ligger denna välplanerade bostadsrätt med villakänsla i barnvänliga och populära Backatorp. Med dess två uteplatser kan solen avnjutas från morgon till kväll. Till fina naturområden är det behagligt gångavstånd. Stort garage och parkeringsplats vid huset.

Boarea: 85 kvm
Antal rum: 3
Pris: 2 495 000 kr
Nice - Juan Les Pins - Antibes Juan Les Pins
Franska Rivieran - Juan Les Pins. Mycket fräsch och funktionell totalrenoverad gavel-lägenhet med 2 rum om totalt 29 kvm. Härligt läge mitt i Juan Les Pins, 50 meter från stranden. Lägenheten ligger högst upp (vån 7/7) med utsikt mot stranden, över hustaken och upp mot bergen. Gångavstånd till strand, buss, tågstation, affärer, m.m.

Antal rum: 2
Pris: 1 650 000 kr
Påvelund Västra Frölunda
SÅLD! Påvelund - 1 1/2 plans villa - byggd 1965 i originalskick. Trevlig 1 1/2-plansvilla byggd 1965 där det mesta är i originalskick. Boyta om 142 kvm + biyta 59 kvm. Ny bergvärmepanna 2011, öppen spis. fristående garage. Tomt om 1024 kvm med med lugnt, avskilt och barnvänligt läge. Bra kommunikationer, nära affärer, skola samt natur, hav, bad och båthamnar.

Boarea: 142 kvm
Pris: 4 300 000 kr
Biarea: 59 kvm
Tomtarea: 1024 kvm
Lokattsbacken - Långedrag V. Frölunda
SÅLD! Härlig havsutsikt över hamninlopp och Älvsborgs fästning. Mycket trevlig välplanerad lägenhet, 3 rok om 88 kvm (vån 3 av 6) med ljus planlösning. Härligt läge i området med strålande utsikt över hamninloppet och Älvsborgs fästning från vardagsrum och den stora inglasade balkongen. Bra välskött förening med god ekonomi. Plats i garage finns att hyra. Nära

Boarea: 88 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 300 000 kr