Start


Högaholm Malmö
På högt och fritt läge! Här erbjuds en superfin tvårummare på högt och fritt läge. En välplanerad gavellägenhet på hela 64 kvm som erbjuder ett nyrenoverat kök samt ett härligt vardagsrum med utsikt mot två väderstreck. Från den stora inglasade balkongen ges en fantastisk vy mot bl.a. Öresund och omnejd.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 775 000 SEK
Ärtholmen sommarstad Malmö
Renoverad stuga på lugnt läge! Välkommen till Filippagången 376 på Ärtholmen sommarstad. Här erbjuds en välskött stuga på ca 38 kvm som disponeras av allrum, kök, separat sovrum samt ett tillbyggt dagrum med stora fönsterpartier. Välskött och vacker trädgårdstomt med uteplats samt alla slags fruktträd, bärbuskar och blommor.

Boarea (BOA): 38 kvm
Antal rum: 3
Pris: 725 000 SEK
Tomtareal/mark: 290 kvm
Ärtholmen sommarstad Malmö
Topprenoverad stuga på solig tomt! Här ges tillfälle att förvärva en av de absolut finare stugorna i området. En oas inom Ärtholmen sommarstad. Topprenoverad stuga med stort allrum, modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett underbart inglasat uterum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 675 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 320 kvm
Mossängen sommarstad Limhamn
Renoverad och påkostad stuga på bra läge! Tillfälle att förvärva en otroligt fin stuga med en härlig trädgårdstomt som gränsar mot öppet landskap. Stugan som är på 40 kvm disponeras av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett rejält sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 625 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 278 kvm