Start


Lönngården Malmö
Genomgående, ljus och charmig! På rätt läge av Lönngatan med närhet till såväl Södervärn som Möllans myller! Här finner man en perfekt planerad och inbjudande 1,5:a. Hänförs av tidsenliga attribut, generös takhöjd, vacker parkett och charmigt brädgolv. Stort kök med matplats samt renoverat badrum.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1.5
Pris: 860 000 kr
Rosengård Malmö
Genomgående med inglasad balkong! Ljus och genomgående trea som vetter fritt i två väderstreck utan insyn. Rymlig inglasad balkong i västerläge. En välplanerad och fräsch lägenhet med renoverat kök och uppdaterade ytskikt. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 67 kvm
Antal rum: 3
Pris: 630 000 kr
Oxie Oxie
Välplanerat gavelradhus på hörna! Välplanerat bostadsrättsradhus i två plan på bra läge. 116 kvm fördelat på vardagsrum, stort kök med matplats, 2 st badrum samt 3 st sovrum. Dessutom tillkommer en trevlig trädgårdstomt (hörna) med fri vy mot grönområde, tillbyggt uterum samt ett stort fristående förråd. Missa inte detta tillfälle.

Boarea (BOA): 116 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 075 000 kr
Ellstorp Malmö
Bostaden är såld! På femte våningen, med hiss, ligger denna välplanerade och attraktiva trea i sköna och lugna Ellstorp. Här erbjuds en stilren och smakfull lägenhet på 65 kvm med nyare kök samt stilrent badrum med dusch. Utöver detta ges en stor härlig balkong i soligt läge. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 65 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 kr