Högaholm Malmö
På högt och fritt läge! Här erbjuds en superfin tvårummare på högt och fritt läge. En välplanerad gavellägenhet på hela 64 kvm som erbjuder ett nyrenoverat kök samt ett härligt vardagsrum med utsikt mot två väderstreck. Från den stora inglasade balkongen ges en fantastisk vy mot bl.a. Öresund och omnejd.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 775 000 SEK
Ärtholmen sommarstad Malmö
Renoverad stuga på lugnt läge! Välkommen till Filippagången 376 på Ärtholmen sommarstad. Här erbjuds en välskött stuga på ca 38 kvm som disponeras av allrum, kök, separat sovrum samt ett tillbyggt dagrum med stora fönsterpartier. Välskött och vacker trädgårdstomt med uteplats samt alla slags fruktträd, bärbuskar och blommor.

Boarea (BOA): 38 kvm
Antal rum: 3
Pris: 725 000 SEK
Tomtareal/mark: 290 kvm
Ärtholmen sommarstad Malmö
Topprenoverad stuga på solig tomt! Här ges tillfälle att förvärva en av de absolut finare stugorna i området. En oas inom Ärtholmen sommarstad. Topprenoverad stuga med stort allrum, modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett underbart inglasat uterum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 675 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 320 kvm
Mossängen sommarstad Limhamn
Renoverad och påkostad stuga på bra läge! Tillfälle att förvärva en otroligt fin stuga med en härlig trädgårdstomt som gränsar mot öppet landskap. Stugan som är på 40 kvm disponeras av ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot kök, ett rejält sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 625 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 278 kvm
Möllevången/ Folkets Park Malmö
i klassisk sekelskiftesfastighet på ypperligt läge! Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa som ligger någon minuts promenad från Möllevången. Belägen i ett ståtligt sekelskifteshus med en spännande blandning av hiostorisk charm och arkitektur. Allt ni kan tänkas behöva och lite till finns bara ett stenkast bort.

Boarea (BOA): 49,5 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Högaholm Malmö
Stilren lägenhet med fantastisk utsikt! På högt och fritt läge med fantastisk utsikt mot såväl hav och grönskande landskap ligger denna ljusa och stilrena bostad. Här bor du i en rymlig tvåa som på ett smart sätt har gjorts om till en mindre trea vilket idag ger både ett stort sovrum samt en mindre sovkammare/arbetsrum. Välkommen

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 795 000 SEK
Almåsa Fritidsby Malmö
Tillfälle att förvärva en väldigt välskött stuga på en underbar solig trädgårdstomt. Här ges chansen att förvärva en väldigt välskött och välplanerad stuga på en underbar solig trädgårdstomt. Stugan som är på 40 kvm disponeras av kök, möblerbar hall, vardagsrum, sovrum samt badrum med dusch. Utöver detta erbjuds en ljuvlig trädgårdstomt på 350 kvm med ett flertal uteplatser .

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 450 000 SEK
Tomtareal/mark: 350 kvm
Högaholm Malmö
Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Nu är en av de högt belägna tvåorna till salu. Förutom en fantastisk utsikt från 16:e våningen erbjuds en renoverad lägenhet med stilrent kök och ett modernt badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 825 000 SEK
Möllevången Malmö
Spatiös enrummare på attraktivt cityläge! På utomordentligt bra läge i solid bostadsrättsförening ges tillfälle att förvärva en spatiös enrummare med låg månadsavgift. Här bor man med Möllevångens charm runt knutarna och Södervärns busstation inom bekvämt gångavstånd.

Boarea (BOA): 49 kvm
Antal rum: 1
Pris: 1 150 000 SEK
Lindeborg Malmö
Såld efter budgivning! Här ges ett unikt tillfälle att förvärva en av de högst belägna tvåorna i HSB brf Lindeborg. En optimalt välplanerad tvårummare på ca 44 kvm med stor inglasad balkong i söderläge och en fantastisk utsikt mot bland annat Öresund.

Boarea (BOA): 43,5 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 195 000 SEK
Jägershill 2 Malmö
Välkommen till Clarkiagången 40 Drömmer du om en röd stuga med vita knutar? Då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här erbjuds en charmig och idyllisk stuga

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 285 000 SEK
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 288 kvm
Elinelund Sommarstad Malmö
Denna stuga är nyligen såld! Här ges tillfälle att förvärva en av de absolut finare stugorna i området. Topprenoverad med 2 sovrum, allrum, kök samt helkaklat badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 695 000 SEK
Tomtareal/mark: 470 kvm
Almåsa
SÅLD!!! Här ges chansen att förvärva en väldigt välskött stuga på en underbar solig trädgårdstomt.

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 2
Pris: 350 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 369 kvm
Rosengård Malmö
Genomgående med inglasad balkong! Ljus och genomgående trea som vetter fritt i två väderstreck utan insyn. Rymlig inglasad balkong i västerläge. En välplanerad och fräsch lägenhet med renoverat kök och uppdaterade ytskikt. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 67 kvm
Antal rum: 3
Pris: 630 000 SEK
Lönngården Malmö
BOSTADEN ÄR SÅLD! På rätt läge av Lönngatan med närhet till såväl Södervärn som Möllans myller! Här finner man en perfekt planerad och inbjudande 1,5:a. Hänförs av tidsenliga attribut, generös takhöjd, vacker parkett och charmigt brädgolv. Stort kök med matplats samt renoverat badrum.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 860 000 SEK
Eriksfält / Söderkulla Malmö
Bostaden är såld! Tillfälle! Här erbjuds en ljus och attraktiv hörnlägenhet på högt och fritt läge. Välplanerad lägenhet med härligt vardagsrum och stor inglasad balkong som från 5:e våningen bjuder på en underbar utsikt. Bra och välordnad förening. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 77 kvm
Antal rum: 3
Pris: 895 000 SEK
Oxie Oxie
Tillfälle att förvärva ett renoverat 1-planshus på lugnt och barnvänligt område. Välkommen till Kilängsvägen 3. Här erbjuds en gyllene chans att förvärva ett renoverat 1-plans kedjehus på 108 kvm med vidbyggt garage på lugnt och eftertraktat läge. Friköpt hörntomt på 693 kvm.

Boarea (BOA): 108 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 975 000 SEK
Tomtareal/mark: 693 kvm
Ellstorp Malmö
Bostaden är såld! På femte våningen, med hiss, ligger denna välplanerade och attraktiva trea i sköna och lugna Ellstorp. Här erbjuds en stilren och smakfull lägenhet på 65 kvm med nyare kök samt stilrent badrum med dusch. Utöver detta ges en stor härlig balkong i soligt läge. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 65 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 SEK
Almvik Malmö
Bostaden är såld! Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad trea på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds modernt kök med öppen planlösning, exklusivt badrum samt renoverat gäst-WC. Påkostat med vattenburen golvvärme i såväl kök som hall. Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 095 000 SEK
Högaholm Malmö
Bostaden är såld! Här erbjuds en superfin och nyrenoverad tvårummare på högt och fritt läge. Bostaden blev renoverad 2017 med nytt kök och badrum samt uppdaterade ytskikt i hela lägenheten. En ytterst välplanerad lägenhet i toppskick med fantastisk utsikt mot flera väderstreck. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 800 000 SEK
Elinelund Sommarstad Malmö
Stugan är såld! Välkommen till Linneuspromenaden 171. Här ges tillfälle att förvärva en av områdets absolut finaste stugor. Topprenoverad med 2 sovrum, allrum, kök samt nyare badrum. Veranda samt stort trädäck. Dessutom tillkommer en fantastisk trädgårdstomt på 375 kvm. Befintliga inventarier ingår i försäljningen

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 575 000 SEK
Biarea (BIA): 8 kvm
Tomtareal/mark: 375 kvm
Fosiedal Malmö
På högt och fritt läge! På översta våningen med fritt läge och öppen vy ligger denna totalrenoverade hörnlägenhet om 3 rum och kök. Hela lägenheten har genomgått totalrenovering mellan 2016 och 2017 med nytt kök, nytt badrum samt uppdaterade ytskikt i hela bostaden. Detta är en fröjd för ögat! Här kommer du att trivas.

Boarea (BOA): 69,5 kvm
Antal rum: 3
Pris: 875 000 SEK