Lönngården Malmö
Genomgående, ljus och charmig! På rätt läge av Lönngatan med närhet till såväl Södervärn som Möllans myller! Här finner man en perfekt planerad och inbjudande 1,5:a. Hänförs av tidsenliga attribut, generös takhöjd, vacker parkett och charmigt brädgolv. Stort kök med matplats samt renoverat badrum.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1.5
Pris: 860 000 kr
Rosengård Malmö
Genomgående med inglasad balkong! Ljus och genomgående trea som vetter fritt i två väderstreck utan insyn. Rymlig inglasad balkong i västerläge. En välplanerad och fräsch lägenhet med renoverat kök och uppdaterade ytskikt. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 67 kvm
Antal rum: 3
Pris: 630 000 kr
Oxie Oxie
Välplanerat gavelradhus på hörna! Välplanerat bostadsrättsradhus i två plan på bra läge. 116 kvm fördelat på vardagsrum, stort kök med matplats, 2 st badrum samt 3 st sovrum. Dessutom tillkommer en trevlig trädgårdstomt (hörna) med fri vy mot grönområde, tillbyggt uterum samt ett stort fristående förråd. Missa inte detta tillfälle.

Boarea (BOA): 116 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 075 000 kr
Ellstorp Malmö
Bostaden är såld! På femte våningen, med hiss, ligger denna välplanerade och attraktiva trea i sköna och lugna Ellstorp. Här erbjuds en stilren och smakfull lägenhet på 65 kvm med nyare kök samt stilrent badrum med dusch. Utöver detta ges en stor härlig balkong i soligt läge. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 65 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 kr
Almvik Malmö
Bostaden är såld! Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad trea på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds modernt kök med öppen planlösning, exklusivt badrum samt renoverat gäst-WC. Påkostat med vattenburen golvvärme i såväl kök som hall. Stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 095 000 kr
Oxie Oxie
Tillfälle att förvärva ett renoverat 1-planshus på lugnt och barnvänligt område. Välkommen till Kilängsvägen 3. Här erbjuds en gyllene chans att förvärva ett renoverat 1-plans kedjehus på 108 kvm med vidbyggt garage på lugnt och eftertraktat läge. Till detta finns en oinredd vind som ger ytterligare möjligheter. Friköpt hörntomt på 693 kvm. Ett otroligt fint och välskött hus

Boarea (BOA): 108 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 750 000 kr
Tomtareal/mark: 693 kvm
Högaholm Malmö
Bostaden är såld! Här erbjuds en superfin och nyrenoverad tvårummare på högt och fritt läge. Bostaden blev renoverad 2017 med nytt kök och badrum samt uppdaterade ytskikt i hela lägenheten. En ytterst välplanerad lägenhet i toppskick med fantastisk utsikt mot flera väderstreck. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 800 000 kr
Söderkulla Malmö
Bostaden är såld! Har du en liknande att sälja? Vi har köparna! Välkommen till Ormvråksgatan 26. Här erbjuds en tilltalande och stor tvårumslägenhet på högt och fritt läge med hiss i markplan. Välordnad och stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Bostaden som är på hela 68 kvm ligger på våning 5 med öppen och fri vy mot den fina innergården.

Boarea (BOA): 68 kvm
Antal rum: 2
Pris: 895 000 kr
Stadion Malmö
Bostaden är såld! Här ges tillfälle att förvärva en snygg och fräsch tvåa på lugnt och attraktivt läge. 53 välplanerade kvadratmeter samt en inglasad balkong i västerläge. Nyare kök och helkaklat badrum. Välskött bostadsrättsförening med bra ekonomi och låga månadsavgifter.

Boarea (BOA): 53 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 225 000 kr
Elinelund Sommarstad Malmö
Stugan är såld! Välkommen till Linneuspromenaden 171. Här ges tillfälle att förvärva en av områdets absolut finaste stugor. Topprenoverad med 2 sovrum, allrum, kök samt nyare badrum. Veranda samt stort trädäck. Dessutom tillkommer en fantastisk trädgårdstomt på 375 kvm. Befintliga inventarier ingår i försäljningen

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 575 000 kr
Biarea (BIA): 8 kvm
Tomtareal/mark: 375 kvm
Eriksfält / Söderkulla Malmö
Bostaden är såld! Tillfälle! Här erbjuds en ljus och attraktiv hörnlägenhet på högt och fritt läge. Välplanerad lägenhet med härligt vardagsrum och stor inglasad balkong som från 5:e våningen bjuder på en underbar utsikt. Bra och välordnad förening. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 77 kvm
Antal rum: 3
Pris: 895 000 kr
Fosiedal Malmö
På högt och fritt läge! På översta våningen med fritt läge och öppen vy ligger denna totalrenoverade hörnlägenhet om 3 rum och kök. Hela lägenheten har genomgått totalrenovering mellan 2016 och 2017 med nytt kök, nytt badrum samt uppdaterade ytskikt i hela bostaden. Detta är en fröjd för ögat! Här kommer du att trivas.

Boarea (BOA): 69.5 kvm
Antal rum: 3
Pris: 875 000 kr
Almåsa
Välskött stuga på solig trädgårdstomt! Här ges chansen att förvärva en väldigt välskött stuga på en underbar solig trädgårdstomt.

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 2
Pris: 350 000 kr
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 369 kvm
Malmö
Välkomna till Clarkiagången 41 Varmt välkomna till Clarkiagången 41. En grönskande oas öppnar sig när ni kommer in i denna soldränkta trädgård. Här finner vi en fantastisk fin och välunderhållen stuga på ca 40 kvm med tillhörande uterum och uteplats. Denna pärla måste ses. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 40 kvm
Tomtareal/mark: 400 kvm
Elinelund Sommarstad Malmö
Denna stuga är nyligen såld! Här ges tillfälle att förvärva en av de absolut finare stugorna i området. Topprenoverad med 2 sovrum, allrum, kök samt helkaklat badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 695 000 kr
Tomtareal/mark: 470 kvm
Jägershill 2 Malmö
Välkommen till Clarkiagången 40 Drömmer du om en röd stuga med vita knutar? Då har du nu chansen att förverkliga dina drömmar. Här erbjuds en charmig och idyllisk stuga

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 285 000 kr
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 288 kvm
Bunkeflostrand Bunkeflostrand
Denna bostad är nyligen såld! Välkommen till denna moderna och välplanerade lägenhet. Ett utomordentligt val för barnfamiljen. Här erbjuds rymliga rum med härliga ljusinsläpp, stilrena materialval samt genomgående planlösning. En fantastisk balkong på 15 kvm med eftermiddags- och kvällssol. Närhet till kommunikationer, affärer,

Boarea (BOA): 111 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 775 000 kr