Start

Välkommen till Bomäklaren

För de flesta familjer och enskilda personer är köp av hus eller bostadsrätt livets största affär. Då är det viktigt med kompetent rådgivning, personligt engagemang samt hög servicenivå, vilka är ledord i Bomäklaren

Som registrerad fastighetsmäklare har jag god kunskap om bostadsmarknaden och ett brett kontaktnät både för försäljning och köp av villor och bostadsrätter.

Alla villor och bostadsrätter presenteras i Mitt i Huddinge/Botkyrka och på min hemsida. Dessutom presenteras alla försäljningsuppdrag på Hemnets hemsida.

Gilla oss på Facebook


Fri värdering på din bostad eller fastighet


Namn:

Telefonnummer:

E-post:

Meddelande:


Alby Norsborg
Magisk utsikt Tillfälle att förvärva denna trivsamma moderna bostad om 3 rok fördelade på 71 kvm med genomgående parkett och ljusa färgval. 2 stora balkonger med underbar utsikt över Mälaren. Här kan du sitta ute och njuta över solnedgången varma sommarkvällar.

Boarea (BOA): 71 kvm
Antal rum: 3
Pris: 2 350 000 SEK
Alby Norsborg
Välplanerad lägenhet med låg månadsavgift Välkommen till en väl tilltagen och mycket bra planerad lägenhet. Här finns plats för många och mycket med sociala ytor, öppen planlösning och badrum med tvättmaskin och infällda spotlights i tak. Smakfulla materialval som håller en genomgående hög standard.

Boarea (BOA): 29 kvm
Antal rum: 1
Pris: 1 330 000 SEK
Hallunda - Eriksbergsåsen Norsborg
Välplanerad lägenhet om 3 rok Välplanerat lägenhet om 3 rok. Lägenheten har en optimal planlösning med stora rum och erbjuder b.la 2 sovrum med garderober, exklusiv helkaklat badrum -18, kök med matplats samt ett lätt möblerat vardagsrum med utgång till lägenhetens rymliga balkong i soligt läge och fin utsikt över omgivningen.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 995 000 SEK
Alby Norsborg
Nyrenoverad 4 rok med högt läge Underbar 4:a i absolut toppskick. Suverän planlösning med stora sovrum, separat kök och stort sällskapsrum. Balkong mot Albysjön, helkaklat badrum med golvvärme, infällda spotlights mm. Måste upplevas!

Boarea (BOA): 93 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 395 000 SEK