Start

Välkommen till Bomäklaren

För de flesta familjer och enskilda personer är köp av hus eller bostadsrätt livets största affär. Då är det viktigt med kompetent rådgivning, personligt engagemang samt hög servicenivå, vilka är ledord i Bomäklaren

Som registrerad fastighetsmäklare har jag god kunskap om bostadsmarknaden och ett brett kontaktnät både för försäljning och köp av villor och bostadsrätter.

Alla villor och bostadsrätter presenteras i Mitt i Huddinge/Botkyrka och på min hemsida. Dessutom presenteras alla försäljningsuppdrag på Hemnets hemsida.

Gilla oss på Facebook


Fri värdering på din bostad eller fastighet


Namn:

Telefonnummer:

E-post:

Meddelande:


Alby Norsborg
RADHUS I TOPPSKICK ACCEPTERAT PRIS! Ring för privatvisning. Välkommen till detta fina radhus med ett av områdets bästa lägen! Nu har du möjlighet att förvärva ett eftertraktat, välplanerat och yteffektivt radhus! Här finns två egna uteplatser samt två förråd i anslutning till huset. BESIKTIGAD & ANSVARSFÖRSÄKRAT.

Boarea (BOA): 112 kvm
Antal rum: 5
Pris: 3 800 000 SEK
Biarea (BIA): 17 kvm
Tomtareal/mark: 149 kvm
Hallunda Norsborg
Lägenhet med alla rätt ACCEPTERAT PRIS! Ring för privatvisning. Välplanerad 2:a belägen i trivsamma och barnvänliga Hallunda. Tilltalande lägenhet som har ett perfekt läge i huset med en härlig inglasad balkong med eftermiddagssol. Helkaklat badrum, fint och hemtrevligt kök, säkerhetsdörr samt rymligt sovrum.

Boarea (BOA): 59 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 800 000 SEK
Alby Norsborg
Välplanerad lägenhet med låg månadsavgift Välkommen till en väl tilltagen och mycket bra planerad lägenhet. Här finns plats för många och mycket med sociala ytor, öppen planlösning och badrum med tvättmaskin och infällda spotlights i tak. Smakfulla materialval som håller en genomgående hög standard.

Boarea (BOA): 29 kvm
Antal rum: 1
Pris: 1 285 000 SEK
Alby Norsborg
Nyrenoverad 4 rok med högt läge Underbar 4:a i absolut toppskick. Suverän planlösning med stora sovrum, separat kök och stort sällskapsrum. Balkong mot Albysjön, helkaklat badrum med golvvärme, infällda spotlights mm. Måste upplevas!

Boarea (BOA): 93 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 395 000 SEK