Lagmansbacken 11, 6 tr

Alby

Magisk utsikt

Tillfälle att förvärva denna trivsamma moderna bostad om 3 rok fördelade på 71 kvm med genomgående parkett och ljusa färgval. 2 stora balkonger med underbar utsikt över Mälaren. Här kan du sitta ute och njuta över solnedgången varma sommarkvällar.
 • Pris: 2 300 000 SEK
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Rum: 3
 • Boarea (BOA): 71 kvm
 • Avgift: 4 142 SEK/månad
 • Våningsplan: 6 av 9

Fastighetsmäklare

Serdar Sarihan

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning
Dröm dig bort
Huset
Hall
Hall
Hall
Duschrum
Duschrum
Tvättställ
Duschrum mot hall
Kök
Kök från hall
Detalj
Kök från vardagsrum
Vardagsrum
Vardagsrum från kök
Matplats
Matsal
Fönster i två olika väderstreck
Inre hall
Vardagsrum från sovrum
Sovrum 1
Sovrum 2
Sovrum 2
Sovrum 2
Balkong
Vy från balkong
Vy från balkong
Balkong 1
Utgång till balkong 1
Huset
Huset
Planritning

Beskrivning

ACCEPTPRIS! RING 070-765 30 41 för privatvisning. Välkommen till denna ljusa och trevliga gavellägenhet med härlig sjöutsikt och 2 balkonger. Här erbjuds ett perfekt boende för den kräsna familjen som ställer höga krav på sitt boende.

Lägenhetens interiör är lika smakfull som den är elegant. Rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här finns plats för både soffgrupp, tv-möbel, bokhyllor och en mysig läshörna. Fantastisk sociala ytor tack vare en öppen planlösning via kök och vardagsrum. Fräscht badrum med golvvärme. Stora och rymliga balkonger med en underbar utsikt!

Lägenheten ligger ett stenkast från tunnelbanan och en kort promenad bort finns Eriksbergs handelsplats med ICA Maxi, Apotek m.m. Medlemskap i Sunfleets bilpool med tillgång till bilar i området.

Varmt välkomna

Allmän information

 • Pris: 2 300 000 SEK
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Tillträde: Enligt överenskommelse
 • Antal rum: 3
 • Boarea (BOA): 71 kvm
 • Bostadsrättsförening: Bostadsrättsföreningen Tingshöjden
 • Lägenhetsnummer: 04-1601
 • Andelstal: 0,4149
 • UppdragsID: GGQ RJ4
 • Markägare: Föreningen äger marken

Byggnad

 • Allmän information Kommentar:
  Tingstorget ligger högt uppe på Albyberget, vilket gör att lägenheterna får en fantastisk utsikt och bra ljusinsläpp. Den öppna planlösningen omsluts av smakfulla och gedigna material.
  
  Tingstorget är planerat att ha över 670 lägenheter i storlekar från ytsmarta 1:or från 29 kvm upp till rumsoptimerade 4:or på 85 kvm. Det kommer även finnas några lite mer unika boenden i form av vindsetagelägenheter, vindslägenheter och stadsradhus. Föreningen äger fastigheten Skattebonden 2 i Botkyrka vilken man upplåter lägenheter och lokaler. I föreningen finns 358 st lägenheter och 6 st lokaler. Det finns 58 st garageplatser.
  
  Bostadsrättsföreningen Tingshöjden består av 2 lamellhus och ett punkthus och har 124 st bostadsrättslägenheter varav ett gruppboende. Lägenheterna kommer att ha öppna planlösningar med genomgående hög standard som helkaklade badrum, ekparkett på golven, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, fullutrustade kök och hallar med bra förvaring i skjutdörrsgarderober samt säkerhetsdörr. Runt huset kommer det att finns fina gårdar och bilfria lekytor för barnen. Lägenheterna ligger på en höjd som gör att lägenheterna får ett bra ljusinsläpp.
 • Byggår: 2017
 • Hiss finns: Ja
 • Uppvärmning och ventilation: Fjärrvärme
 • TV/Internet beskrivning:
  Nätet ägs av Botkyrka Stadsnät. Botkyrka Stadsnät är ett öppet nät med ett stort utbud av tjänsteleverantörer. På tjänsteportalen Zmarket kan du jämföra priser och beställa internet. Du är inte låst till en tjänsteleverantör utan alla kan välja fritt ur utbudet.
 • Övriga utrymmen i föreningen:
  Cykel- och barnvagnsrum, miljö/soprum.

Energideklaration

 • Energideklaration utförd: 30 mars 2021
 • Energistatus: Energideklaration är utförd
 • Specifik energianvändning: 88 kWh/m²
 • Energiprestanda, primärenergital: 77 kWh/m²
 • Energiklass: D

Övrigt

 • Övrigt:
  Bostadsrätten är pantsatt. Inga lån att överta.
  Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.
  
  Din undersökningsplikt som köpare-
  Det är din plikt att noga undersöka den egendom (villa, bostadsrätt eller fritidshus) som du tänker köpa. Lagen utgår från att egendomen säljs i befintligt skick, dvs. med de eventuella fel och brister som finns med i beskrivningen av egendomen. Hur omfattande undersökningen bör vara beror på egendomens ålder och de iakttagelser som kan göras utan större ingrepp (det kräver för övrigt säljarens medgivande). Det är inget krav men vi rekommenderar att du låter en besiktningsman eller annan sakkunnig person besiktiga egendomen. Var noggrann!
  
  När du undersöker egendomen, ta god tid på dig och kontrollera allt! Finns det symptom på fel (fuktfläckar, dålig lukt mm.) bör en undersökning utföras av sakkunnig person. Först då har du fullgjort din undersökningsplikt. Säljaren är inte ansvarig för fel och brister som du borde ha upptäckt eller haft misstankar om före köpet.
  
  Fel och brister som du skulle ha kunnat upptäcka vid en omsorgsfullt gjort besiktning får inte användas mot säljaren i efterhand. 
  När du och säljaren kommit överens om priset är det dags att genomföra bostadsaffären. Men först när ni båda har skrivit på kontraktet är allt definitivt. Inga andra muntliga eller skriftliga löften gäller! Nu ska du också betala handpenning till säljaren. När kontraktet skrivs kommer du och säljaren också överens om tillträdesdag. Vanligtvis sker kontraktsskrivningen på fastighetsmäklarens kontor.
  När du köpt en fastighet eller bostadsrätt tillkommer vissa skatter och avgifter som ska betalas av dig som köpare. Tänk också på att bankernas och bostadsrättsföreningarnas avgifter kan variera.
  
  Budgivning-
  Vår roll som fastighetsmäklare är att objektivt förmedla information mellan köpare och säljare utan att påverka denna information. Bud som kommer in före kontraktskrivning måste vi förmedla till säljaren för att låta säljaren fatta alla beslut. Köpet är således inte klart förrän kontraktet är påskrivet. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att budlistan kan komma att publiceras till den som köper bostaden, där framkommer namn och telefonnummer på budgivarna.
  Säljaren bestämmer till vem han vill sälja och till vilket pris, säljaren behöver inte sälja till den som lämnat det högsta budet. Säljaren är inte heller juridiskt bunden att sälja till det pris som angetts i en annons eller på annat sätt under försäljningen.
  
  Budgivningen är inte reglerad i lag. Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Budgivningen kan ske på många olika sätt. Ofta uppstår en budgivning spontant när det finns flera spekulanter på ett objekt. Mäklaren måste alltid vidarebefordra bud. Till dess att ett köpekontrakt är undertecknat av säljaren och köparen måste mäklaren ta emot och vidarebefordra alla bud till säljaren. Det är bara säljaren som kan besluta om ett bud av någon anlednings ska väljas bort; det kan inte mäklaren göra. Mäklaren behöver inte ge en spekulant möjlighet att bjuda över någon annans bud. Eftersom det är säljaren som helt bestämmer över budgivningen har en spekulant ingen ovillkorlig rätt att få bjuda över ett lämnat bud. Men oftast ligger det i säljarens intresse att mäklaren låter spekulanterna höja sina bud.
  
  ADMINISTRATIONSERSÄTTNING
  För annons som publiceras fr o m den 1 juli 2013 utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.
  
  Boarea-
  Boarea kan variera beroende på olika uppmätningsnormer. Huruvida uppgiften stämmer med dagens mätmetod kan inte garanteras. Köparen uppmanas att om det är av stor vikt för hen, kontrollera bostadslägenhetens boarea före köpet som ett led i sin undersökningsplikt.
  
  Mäklarens roll vid en försäljning-
  Mäklarens roll är att vara en opartisk länk mellan säljare och köpare. Mäklaren får därför inte vara ombud för någon av dem utan ska hjälpa båda parter.

Ekonomi

 • Månadsavgift: 4 142 SEK/månad
 • Ingår i avgiften: Uppvärmning, Vatten , Bostadsrättstillägg
 • Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften:
  Föreningen tillämpar enhetsmätning på elen, vilket innebär att när du flyttar in behöver du inte teckna något nytt elavtal. Elförbrukningen faktureras i efterskott och läggs på din månadsavgift.

 • Hushållsel: 350 SEK/månad
 • Summa driftkostnad: 350 SEK/månad
 • Antal personer i hushållet: 3

 • Överlåtelseavgift: 1 190 SEK
 • Pantsättningsavgift: 476 SEK
 • Överlåtelseavgift betalas av: Köpare

 • Boendekalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Pantförskrivning

är pantsatt

Parkering

  • Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Kontakta Bostadsförvaltning för att ställa dig i kö. Du kan ställa dig i kön för parkering när du vill efter att du flyttat in.

Rumsbeskrivningar

 • HALL: Rymlig välkomnande hall med ekparkettgolv från Kährs och vitmålade väggar samt garderobsinredning med skjutdörrar och säkerhetsdörr finns.
  
  FÖRRÅD/KLK: Goda förvaringsmöjligheter i bostadens förråd. Kan även användas som klädkammare eller varför inte som kontor.
  
  BADRUM: Stilrent helkaklat badrum i vitt kakel, klinkergolv med golvvärme samt välordnad klädvård med egen tvättutrustning och förvaringsskåp. Dusch med glasväggar samt infällda spotlights i taket.
  Inredning/utrustning: Tvättställ, badrumsskåp med spegeldörrar och belysning, vägghängd wc, duschväggar i glas, tvättmaskin med torktumlare samt väggskåp.
  
  KÖK/VARDAGSRUM: Vardagsrum och kök med ljus luftig öppen planlösning. Köket är ett stilrent Marbodal kök med vita släta skåpdörrar och arbetsbänken i matchande gråmönstrad laminatskiva med nedfälld diskho och spishäll samt inbyggda maskiner. Arbetsbänken är belyst med LED-belysning. Rymlig plats för matbord för 4-6 personer. Golv av ekparkett från Kährs och vitmålade väggar. Här ifrån har man utgång till den härliga balkongen med strålande utsikt.
  
  Utrustning: Spishäll, ugn, fläkt, inbyggd mikro, integrerad diskmaskin och kyl/frys kombination.
  
  BALKONG: Rymlig balkong med underbar utsikt över Mälaren och vackra trädkronor. Passar perfekt för trevliga tillställningar med vänner och bekanta. Här kan du njuta med after work, relax, solstund eller middagsbjudningar. 
  
  SOVRUM 1: Ljust trevligt sovrum med ett fönster med fin utsikt. Ekparkett från Kährs och vitmålade väggar.
  
  SOVRUM 2: Stort sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Goda förvaringsmöjligheter i garderober.
  
  BALKONG: Härlig balkong i soligt och bra läge.

Området

Tingstorgets centrala läge gör att du har nära till allt. Med tunnelbanan tar du dig till Stockholm på bara en halvtimme. Och Södertälje ligger bara 15-20 minuters bilfärd bort. Om du är sugen på att gå på bio eller shoppa så är du bara några minuter från Heron City, Kungens Kurva eller Skärholmens breda shoppingutbud. Om du är sugen på en naturupplevelse eller en mysig picknick så har du Mälaren, Albysjön och Hågelbyparken alldeles inpå knuten. Och vid Flottsbro hittar du inte bara skidåkning i Stockholms längsta skidbacke, här finns även massa annat kul för hela familjen året om.

I Alby Centrum finns ett brett serviceutbud med Mäklare (Bomäklaren), matbutiker, klädaffärer och caféer. Besök gärna oss på Bomäklaren.

Alldeles intill Alby Centrum hittar du även bl a en stor Ica Maxi, Biltema och Bauhaus.

Närhet till service, skola och omsorg är ofta avgörande för att få livspusslet att gå ihop. I Alby finns vårdcentral med husläkare och barnavårdscentral och i Alby Centrum ligger även ett välsorterat Apotek. Beträffande barnomsorg så finns allt från förskolor, öppna förskolor till grundskolor och fritidshem.
 • Kommunikationer:
  Det är lätt att ta sig till Alby. Med bil åker du E4:an raka vägen hit på knappt 20 minuter från stan. Väljer du att åka tunnelbana så hoppar du på linje 13 som tar dig hit på 29 minuter från Slussen. Och tunnelbanestationen ligger bokstavligt talat mitt på Tingstorget. Det finns även ett flertal busslinjer som tar dig till angränsande förorter och kommundelar och du kan snabbt och bekvämt ta bussen till pendeltågsstationen i Tumba och därifrån till Södertälje.
 • Karta

  Intresseanmälan

  Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
  * Obligatoriskt