Backsippan 8

Centralt

Fräsch hörnbutikslokal!

Lokal på väldigt bra handelsläge. Lokalen omfattar butikslokal med stora skyltfönster i hörna samt källare för lager.
  • Våningsplan: 1 av 4

Fastighetsmäklare

Andréas Ante Nilsson

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information

Beskrivning

Lokal på väldigt bra handelsläge. Lokalen omfattar butikslokal med stora skyltfönster i hörna samt källare för lager.

Allmän information

  • Bostadstyp: Lokal
  • Gatuadress: Brogatan 40
  • Totalarea: 228 kvm
  • UppdragsID: GKH JCE
  • Objektstyp: Lokaluthyrning
    Butik/Kontor/Verkstad

Planlösning

  • Ljus och fräsch butiksyta samt fräscht källarplan!

Fastighetsinformation

  • Fastighetsbeteckning: Backsippan 8

Området

Med en 700-årig historia finns mycket att säga om Halmstad, staden med sina tre hjärtan. I centrum finner du en vacker stadsmiljö, massor av kultur, ett rikt utbud av shopping och restauranger samt flertalet rekreationsmiljöer längs med Nissan och i parkerna som omgärdar staden, bland andra Norre Katts Park som är centrums största. Här finns utrymme för många aktiviteter och upplevelser bland rhododendron, magnolior, azaleor och exotiska träd. I mitten av parken ligger en damm som främjar fågellivet, en rotunda och stans fina lekpark där barnen gärna leker skeppsbrott! Flera konstverk pryder parken. Den mest välexponerade och välbesökta parken är annars Picassoparken som pryds av en 8 meter hög Picassostaty. Parken är en populär mötesplats.  Hela listan av parker och lekplatser hittar du på Halmstad kommuns hemsida!

I staden finner du flertalet hus och miljöer som vittnar om Halmstads historia och staden har satsat mycket på offentlig utsmyckning. Det finns otaliga stopp som erbjuder något för både kropp och själ. Genom staden går den lokala bussgatan som den ådra som fyller staden med liv – människorna. Härifrån tar man sig lätt ut till alla de områden som omgärdar staden och till stadens utbud av kommersialism, underhållning och puls. Flertalet nattklubbar, hotell och restauranger bidrar till att staden lever dag som natt.

Storgatan och Brogatan har genomgått en stor uppfräschning. Målet har varit att skapa ett ännu mer levande centrum med öppna gångytor som ökar det naturliga gångflödet mellan butiker och restauranger. Nya planteringar, belysning, konstverk och platser för lek har även anlagts.

Lilla Torg (där du bl.a. hittar biografen) och Stora Torg (där du hittar torghandeln), med gågator korsandes däremellan, ger en mängd stråk med utmärkta butikslägen. Det är trevligt att shoppa i Halmstad och du har nära till såväl personliga och unika butiker, stora kedjor, vintage och nytt samt flertalet caféer, pubar och barer som erbjuder allt från det lilla traditionella till de supermoderna inslagen.

Att bo i Halmstads centrum erbjuder naturligtvis allt som har med stadsliv att göra. Du tar dig enkelt hit och bort genom att gå till tågstationen, busscentrum eller genom att ta en buss/taxi till flygplatsen. Centrum fungerar som ett nav för staden och du är aldrig långt ifrån varken skog eller hav. Här finns plats för allt!

Dokument & Länkar

Karta

Intresseanmälan

Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
* Obligatoriskt