Om oss

Vi på Bolagsobjekt Företagsförmedling har över 30 års erfarenhet, och erbjuder trygga tjänster med hög kvalitet för en lyckad affärsöverlåtelse i Göteborg med omnejd.

Vi har expertis inom företagsöverlåtelser, inkråmsaffärer, lokalöverlåtelser samt hyresfastigheter och kommersiella fastighetsaffärer.

FÖRMEDLINGSUPPDRAG

När du anlitar oss som mäklare och representant ingår en fullservicetjänst, så att du som kund skall känna dig trygg hela vägen från första kontakt till avslutad affär.

Detta ingår i ett förmedlingsuppdrag hos oss på Bolagsobjekt, en del av Hjertquists Fastighetsbyrå

- Besök för värdering samt genomgång av uppdraget
- Marknadsföring och visning av uppdraget
- Hanterar bud samt redovisning till alla parter
- Upprättande av kontraktshandlingar
- Bistå säljare och köpare med rådgivning

Alla våra affärsmäklare är registrerade fastighetsmäklare, och har expertis inom fastighetsmäkleri, juridik samt ekonomi. Vi är främst verksamma i Göteborg med omnejd, men kan erbjuda våra tjänster i hela landet efter överenskommelse.

Bolagsobjekt Företagsförmedling är en del av Hjertquists Fastighetsbyrå i Göteborg, och har sedan starten 1986 förmedlat företag, lokaler samt bostäder med framgång,

Hjertquists Fastighetsbyrå och dess medarbetare är registrerade och godkända hos Fastighetsmäklarinspektionen och medlemmar i Mäklarsamfundet.

Välkommen att kontakta oss

Ulf Hjertquist
Affärsmäklare / Registrerad Fastighetsmäklare
.