Start

JUST NU BJUDER VI PÅ FLYTTSTÄDNING!
Teckna ett förmedlingsuppdrag med oss senast 23/12 så drar vi av kostnaden för flyttstädning från vårt arvode efter genomförd försäljning.
Kontakta oss för mer information.

VÅRT FÖRETAG
StenstadsMäklarna - Sundsvalls ledande kvalitetsmäklare - är ett fristående mäklarföretag med ambitionen att utveckla vår tjänst utifrån den lokala marknadens behov. Detta för att kunna ge dig som kund marknadens bästa service och tillgänglighet.

VÅR AFFÄRSIDÉ:
Att med HÖG TILLGÄNGLIGHET och SERVICENIVÅ, samt med PASSION för vårt arbete, genomföra bostadsaffärer med så HÖG KVALITET att både köpare och säljare rekommenderar oss vidare.

FRI VÄRDERING
Givetvis har vi fri värdering inför försäljning. 
Mejla oss bara på  sundsvall@stenstadsmaklarna.se
eller ring 060-12 64 30.

SE VÅRA SENASTE OBJEKT NEDAN
Fler finns under TILL SALU.

Granholm Sundsvall
Modernt och rymligt Med ett mycket bra läge i området på insynsskyddad tomt i väster ligger denna påkostade Villa Nybro från Smålandsvillan. Här finns 5 sovrum, två mycket påkostade badrum, kök i vitt och rostfritt och öppen planlösning med,matrum och vardagsrum i ett. Garage och trädäck finns också.

Boarea (BOA): 195 kvm
Antal rum: 8
Pris: 4 950 000 SEK
Stenstaden Sundsvall
Med hiss i Stenstan Med hiss i fastigheten och carport till varje lägenhet på föreningens egen innergård finns nu denna nyrenoverade och påkostade lägenhet till salu. Kök från Kvik, helkaklat badrum med golvvärme, extra WC, walk-in closet, genomgående parkettgolv och balkong i söder.Centralt läge med puls.

Boarea (BOA): 110 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 795 000 SEK
Njurundabommen Njurunda
Dags att bygga nytt? Tomt med ett lugnt läge i redan etablerat villaområde. Positivt förhandsbesked för nyproduktion av villa finns. Anslutningsavgifter tillkommer

Pris: 275 000 SEK
Tomtareal/mark: 812 kvm
Alnö Alnö
Hästgård utöver det vanliga för dig med krav på tillvaron Med ett centralt, men ändå lantligt läge med gångavstånd till Alnö centrum, finns denna otroligt välskötta hästgård med allt vad du kan önska. Vad sägs om modernt bostadshus i 1,5-plan med hög standard, stall om226 kvm, 4 hagar, rundbana på 500m, modern maskinhall, dubbelgarage, carport med mera.

Pris: 7 850 000 SEK
Tomtareal/mark: 48390 kvm