Start

VÅRT FÖRETAG
StenstadsMäklarna - Sundsvalls ledande kvalitetsmäklare - är ett fristående mäklarföretag med ambitionen att utveckla vår tjänst utifrån den lokala marknadens behov. Detta för att kunna ge dig som kund marknadens bästa service och tillgänglighet.

VÅR AFFÄRSIDÉ:
Att med HÖG TILLGÄNGLIGHET och SERVICENIVÅ, samt med PASSION för vårt arbete, genomföra bostadsaffärer med så HÖG KVALITET att både köpare och säljare rekommenderar oss vidare.

FRI VÄRDERING
Givetvis har vi fri värdering inför försäljning. 
Mejla oss bara på  sundsvall@stenstadsmaklarna.se
eller ring 060-12 64 30.

SE VÅRA SENASTE OBJEKT NEDAN
Fler finns under TILL SALU.

Haga Sundsvall
Totalrenoverad med hiss och inglasad balkong I fastighet med hiss ligger denna lägenhet i absolut toppskick som helrenoverades 2016 med genomgånde ljusgrått klickgolv, nytt helkaklat badrum med golvvärme samt nytt kök i högblankt vitt och rostfritt.

Boarea (BOA): 78,2 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 995 000 SEK
Södermalm Sundsvall
Med bästa läge på söder Nu finns detta drömobjekt för dig som vill renovera i gammal eller modern stil och där möjligheten finns att under renoveringstiden bo drägligt i en fräsch 2:a på övre plan. Här finns möjlighet att återskapa en tvåplansvilla för familjen.

Boarea (BOA): 115 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 995 000 SEK
Tomtareal/mark: 518 kvm
Granholm Sundsvall
Modernt och rymligt Med ett mycket bra läge i området på insynsskyddad tomt i väster ligger denna påkostade Villa Nybro från Smålandsvillan. Här finns 5 sovrum, två mycket påkostade badrum, kök i vitt och rostfritt och öppen planlösning med, matrum och vardagsrum i ett. Garage och trädäck finns också.

Boarea (BOA): 195 kvm
Antal rum: 8
Pris: 4 950 000 SEK
Njurundabommen Njurunda
Dags att bygga nytt? Tomt med ett lugnt läge i redan etablerat villaområde. Anslutningsavgifter tillkommer

Pris: 275 000 SEK
Tomtareal/mark: 812 kvm