Start

VÅRT FÖRETAG
StenstadsMäklarna - Sundsvalls ledande kvalitetsmäklare - är ett fristående mäklarföretag med ambitionen att utveckla vår tjänst utifrån den lokala marknadens behov. Detta för att kunna ge dig som kund marknadens bästa service och tillgänglighet.

VÅR AFFÄRSIDÉ:
Att med HÖG TILLGÄNGLIGHET och SERVICENIVÅ, samt med PASSION för vårt arbete, genomföra bostadsaffärer med så HÖG KVALITET att både köpare och säljare rekommenderar oss vidare.

FRI VÄRDERING
Givetvis har vi fri värdering inför försäljning. 
Mejla oss bara på  sundsvall@stenstadsmaklarna.se
eller ring 060-12 64 30.

Alnö Alnö
Hästgård utöver det vanliga för dig med krav på tillvaron Med ett centralt, men ändå lantligt läge med gångavstånd till Alnö centrum, finns denna otroligt välskötta hästgård med allt vad du kan önska. Vad sägs om modernt bostadshus i 1,5-plan med hög standard, stall om226 kvm, 4 hagar, rundbana på 500m, modern maskinhall, dubbelgarage, carport med mera.

Pris: 7 850 000 SEK
Tomtareal/mark: 48 390 kvm
Sörberge Timrå
Enplanare från Villa Nordic Rymlig enplansvilla från Villa Nordic lugnt belägen på plan och inhägnad trädgårdstomt. Villan är påkostad med bland annat golvvärme i hela huset, inklusive uterum och garage, samt ryggåstak med infällda spotligts. Här finns också kök i vitoljad björk från HTH med rostfria inbyggnadsmaskiner.

Boarea (BOA): 149 kvm
Antal rum: 6
Pris: 2 500 000 SEK
Biarea (BIA): 50 kvm
Tomtareal/mark: 997 kvm
Korsta Sundsvall
Fräsch 3:a med balkong i sydväst Fräsch 3:a med renoverat kök, stambytt och helkaklat badrum med egen tvättmaskin och golvvärme samt balkong i sydväst mot innergård. Ljusa tapeter och genomgående lika laminatgolv i kök, vardagsrum och sovrummen.

Boarea (BOA): 77 kvm
Antal rum: 3
Pris: 695 000 SEK
Huljen Stöde
Sjöläge med egen brygga På södervänd sjötomt ligger detta charmiga fritidshus med stor altan i söder, egen brygga och givetvis slående sjöutsikt. Här finns helkaklat badrum, öppen spis, bra kök och två sovrum. Även gäststuga, lekstuga och förråd finns på den stora naturtomten.

Boarea (BOA): 59 kvm
Antal rum: 4
Pris: 1 200 000 SEK
Tomtareal/mark: 2 800 kvm