Om oss

Välkommen till Nyckelöns Fastighetsförmedling

Mitt namn är Ritva Valkama och jag utbildade mig till fastighetsmäklare 1989-1992 och samtidigt som jag läste ekonomi och dataadministration på Mälardalens Högskola med inriktning på redovisning, marknadsföring, juridik, ADB m.m.

Startade egen fastighetsförmedling 1993. Det var mest slumpen och nyfikenhet som avgjorde att jag utbildade mig till fastighetsmäklare. Jag fastnade för fastighetsmäklaryrket pga. intresset för fastigheter och mycket kontakt med människor och omväxlande arbetsuppgifter, samtidigt som ett juridiskt och ekonomiskt kunnande krävs.

Tidigare har jag arbetat som speditör vilket har mycket likheter med fastighetsmäklare. Som speditör, hanterar man värdefull gods som ägs av annan. Godset ska hamna hos rätt mottagare i rätt tid och pris.

För min egen del bor jag sedan länge i Kvicksund i en villa som vi byggde själva. Under byggnadstiden fick jag praktiska kunskaper som är värdefulla som fastighetsmäklare. På fritiden spelar jag golf, , tycker om att plocka svamp, åker skidor ibland i mån av snö och tid.

Välkommen till mig när det är dags för din viktigaste affär!