Rubriken syns här!!!!

Upplands väsby

Lindvägen 7

I lugn och naturskön miljö ligger detta hemtrevliga boende. Välplanerat och rymligt hus med härligt, idylliskt läge på Sturkö. Stor tomt med gräsmatta och stora utrymmen för utemöbler och grill. Här finns även ett fristående uthus, ingång till två carports och en stenkällare. Kommunalt vatten
  • Typ: Småhus
  • Rum: 5, varav 3 sovrum
  • Boarea: 121 kvm
  • Tomtareal/mark: 1 052 kvm
  • Biarea: 8 kvm
  • Byggår: 1997
  • Pris: 2 000 000 SEK

Kommande visningar

Inga visningar planerade. Kontakta mäklaren för mer information

Kenneth Fehrm

Ansvarig mäklare

Bilder

Beskrivning

Lång säljande I lugn och naturskön miljö ligger detta hemtrevliga boende. Välplanerat och rymligt hus med härligt, idylliskt läge på Sturkö. Stor tomt med gräsmatta och stora utrymmen för utemöbler och grill. Här finns även ett fristående uthus, ingång till två carports och en stenkällare. Kommunalt vatten och avlopp installerat. Öppen spis och utgång till inglasad altan från vardagsrummet. Denna klassiska och stilrena villa är byggd 2017 och bjuder bland annat på fint ljusinsläpp, ryggåstak och påkostade materialval i hela huset. Till detta hus hör en stor, lättskött hörntomt med nysådd gräsmatta och måbärshäck. Uppfarten och entrégången är stensatt. Huset har ett garage med fjärrstyrd garageport, golvvärme och goda förvaringsmöjligheter. Bakom garaget är det förberett (urgrävt och isolerat) för innergård med framtida Attefallshus och förvaring.

Rumsbeskrivningar

  • Hall/entré
    Rymlig entré med plats för avhängning direkt till vänster i garderob. Slittåligt klinkers på golvet i en snygg, sandfärgad nyans.
    
    Entréplan
    Fungerar alldeles utmärkt som ett generationsboende då det är en komplett lägenhet med både eget kök och badrum med tvättavdelning. Går också att bygga om till en egen uthyrningslägenhet med relativt små förändringar i planlösningen.
    
    Vardagsrum
    Rymligt vardagsrum med stora fönsterrutor och dubbeldörrar mot både hall och kök. Rummet rymmer både soffgrupp och arbetsplats och här står en vacker gjutjärnskamin från Eidsfos Verk som går att elda i.
    
    Kök
    I mitten ligger det fullutrustade köket med matplats. Bra förvaring bakom vita skåpluckor. Kyl/frys, spishäll med ugn under och spisfläkt ovanför.
    
    Sovrum
    Sovrummet är rymligt och har fönster både mot utsidan och mot köket. Här får gott och väl en dubbelsäng plats. Bra förvaring i flera garderober.
    
    Duschrum/Tvätt
    Rakt fram från hallen ligger ett väl tilltaget duschrum med tvättmöjlighet. Duschkabin, handfat och toalett. Tvättmaskin samt tvättbänk och bra förvaring i hyllor och två garderober. Det är även här pannan är placerad.
    
    Dubbelgarage med verkstad och förråd
    I entréplan finns ett stort dubbelgarage med vidhängande verkstad och förråd. Perfekt för den händige. På utsidan finns även en carport och det går också att parkera flera bilar framför huset.
    
    Övervåning/Vardagsrum
    En otroligt ljus och härlig övervåning med stora ytor och högt till tak, över 3,50 m, vilket ger en mycket rymlig och luftig känsla. På golvet ligger det genomgående breda och ljusa furuplank och väggarna är ljusa. Här får ni plats med allt ni kan tänka er, stor soffgrupp, stor matgrupp, bokhyllor och till och med en liten arbetsplats. Även här står en vacker gjutjärnskamin, dock med eldningsförbud f.n. Rummet har stora fönster och en glasad altandörr som släpper in massor av ljus och gör hela övervåningen skön att vistas i. Gå gärna ut på den stora altanen som ligger högt och skönt med insynsskyddat läge och vacker utsikt. Altanen löper efter hela långsidan på huset och avslutas med ett inglasat uterum mot ena kortsidan. Här är skönt att sitta från tidig vår till sena höstkvällar.
    
    Kök
    Köket ligger i direkt anslutning till vardagsrummet och har två öppningar så man kan "gå runt" vilket ger ett öppet intryck. Inredningen är sober med antikvita luckor. Här finns plats för förvaring i form av lådor och skåp. Den maskinella utrustningen består av hel kyl och hel frys från ElektroHelios 2016, spishäll, fläkt, diskmaskin samt inbyggd ugn och mikro i bekväm ståhöjd. Här finns även plats för ett matbord för ca fyra till sex personer. Utsikten från matplatsen är fri och vacker. 
    
    Master bedroom
    Stort sovrum med utgång till den sköna altanen. I anslutning till rummet ligger även en stor klädkammare, typ walk-in-closet som rymmer alla kläder och mer därtill. Åt andra hållet går ni in i det stora badrummet som går att göra helt privat om man vill. 
    
    Badrum med bastu
    Intill Master bedroom ligger det stora badrummet som även har bastu med en liten relaxhörna. Stor inglasad dusch med fönster, handfat med kommod under och spegel ovanför. Badrummet har också en liten tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare och ett linneskåp för förvaring. I badrummet är även en gästtoalett ansluten som ni kan gå in till från två håll, från badrum och från hallen på övervåningen. Här finns toalett och handfat.
    
    Sovrum j hakj hsdkfj haksjf hkadsjhf
    Ytterligare ett stort sovrum finns på övervåningen med fyra fönster. Idag är det ett rum men går lätt att göra om till två rejäla sovrum med två fönster i varje rum.

Fakta

Allmän information

  • Objektstyp: Villa (Typkod: 220)
  • Storlek: 5 rum, varav 3 sovrum. Boarea: 121 kvm. Biarea: 8 kvm.
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 2 487 000 SEK (fastställt 2015) varav byggnadsvärde 1 335 000 SEK och markvärde 1 152 000 SEK. Värdeår 1997.
  • Tomt: Tomtareal/mark: 1 052 kvm. Totalareal: 1 052 kvm.
  • Fastighetsbeteckning: Upplands Väsby Ekeby 1:12
  • UppdragsID: GXW NGG

Byggnad

  • Byggår: 1997
  • Byggnadssätt: Fönster: 3-glasfönster isoler. Utvändiga plåtarbeten: Koppar. Avlopp: Kommunalt avlopp. Vatten: Kommunalt vatten året om. Taktyp/takbeklädnad: Kopparplåt. Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Fasadtyp: Stående träpanel. Bjälklag: Trä.
  • Uppvärmning: Typ av uppvärmning: Direktverkande el.
  • Inbrottslarm: Ja

Ekonomi

  • Pris: 2 000 000 SEK. Pristyp: Högstbjudande.
  • Fastighetsskatt/-avgift: 8 049 SEK.
  • Tomträttsavgäld: 30 000 SEK/år
  • Driftkostnader: Summa driftkostnad: 32 500 SEK/år. Årlig elförbrukning: 12 000 kWh/år. Vatten och avlopp: 3 500 SEK/år. snöröjning: 2 000 SEK/år. adfsdafds: 2 000 SEK/år. ajhflkjhdsj: 1 000 SEK/år.
  • Boendekostnadskalkyl:
    Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området

testing testing 1 och 2.. lksdj flaj lsdfj laskj flajk slfj lasdkj flaksdj flkasdj l
  • Kommunikationer:
    Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. 
    
    Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts ockKungsholms strand. Solna  är mysigt! kla lkasdjlkj lfkj aljla ujhhbh
    
    Fridhemsplan är  I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan.
     Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand. Solna  är mysigt
    
    Fridhemsplan är Kungsholmens hjärta, öns naturliga centrum och en av Stockholms verkliga knutpunkter. Här korsar gröna och blå tunnelbanelinjen varandra. I området möts också tusentals människor varje dag och här uppstår ett intensivt folkliv med nöjen, restauranger och shopping på gator som kantas av vackra hus och eftertraktade lägenheter. 
    
    Den som letar efter mycket stad och liv ska leta efter en bostad i kvarteren runt Fridhemsplan. Den som söker mer lugn och ro hittar detta närmare vattnet och ner mot Kungsholms strand. Solna  är mysigt
  • Vägbeskrivning:
    Den som är kontorsadmin kan sedan dela texten med kollegorna på kontoret genom att bocka i "Publicera" ute till höger.
  • Karta

    Intresseanmälan

    Jag godkänner att mina personuppgifter lagras hos mäklaren. Läs mer här. (GDPR) *
    * Obligatoriskt