Start

Mysig restaurang med bra läge i nedre Johanneberg. Mysig restaurang med bra läge i nedre Johanneberg med väl inarbetat koncept! 20-30 platser inne samt 12-16 platser på uteplatsen. Det har serverats enklare rätter som Pizza och pasta mm. En övernattningslägenhet kan ingå om så önskas. Nyrenoverad och med ett litet sovrum, mindre v-rum och kök.

Pris: 1 500 000 SEK
Hindås Hindås
Utbyggt och totalrenoverat hus till nyskick med mycket hög standard. Stora fönster med utsikt över området, viss sjöutsikt. 3 helkaklade badrum, Stort vardagsrum med braskamin, vattenmantlad, som hjälper värmen att sprida sig över hela huset. N.V med 2 - 3 sovrum, Allrum och badrum.

Boarea (BOA): 160 kvm
Antal rum: 6
Pris: 5 200 000 SEK
Biarea (BIA): 80 kvm
Tomtareal/mark: 2 302 kvm
Frufällan Frufällan
Lättbygd tomt med bra läge. Fin utsikt, sjöutsikt! Lättbygd tomt med bra läge. Fin utsikt, sjöutsikt! Tillkommer för kostnad för vatten och avlopp samt elanslutning. Lättpendlat till Borås C 7 min, bra bussförbindelser. Fin badplats finns i Öresjön med fina fiskemöjligheter.

Pris: 1 050 000 SEK
Tomtareal/mark: 767 kvm
Härryda/Hindås Härryda
Stor fin tomt, enskilt belägen i Härryda/Hindås Stor fin tomt, enskilt belägen men ändå inte långt från busshållplats. Tomten är belägen nära skjutbana som har aktivitet någon gång per vecka under säsong. På tomten finns en fallfärdig stuga som ändå kan ge rätt att bygga upp den på nytt. Tomten är röjd från träd och har en plan yta att bygga på.

Pris: 950 000 SEK
Tomtareal/mark: 2 240 kvm