Start

Gyllins Trädgård Malmö
SÅLD! Nyproducerad och färdigställd marklägenhet för omgående inflyttning! Nu ges möjlighet att förvärva en färdigställd och nyproducerad marklägenhet med uteplats i attraktiva Gyllins trädgård. Bostaden som är på 62 kvm fördelas av ett stilrent och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, stor hall, ett rejält sovrum samt en härlig uteplats.

Boarea (BOA): 62 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 695 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 595 000 SEK
Högaholm / Almvik Malmö
SÅLD! Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Förutom en fantastisk utsikt från 8:e våningen erbjuds en rymlig hörnlägenhet med stilrent kök och renoverat badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 795 000 SEK
Centrum Eslöv
Såld! Genomgående på bästa läge! Här har ni möjlighet att förvärva en spatiös tvårummare på ett av Eslövs bästa läge. En välplanerad lägenhet med genomgående planlösning och inglasad balkong. Rymligt vardagsrum, stort kök med matplats. Perfekt för dig som vill ha ett lugnt och centralt boende. Välkommen att boka tid för visning!

Boarea (BOA): 61 kvm
Antal rum: 2
Pris: 925 000 SEK