Start

Gyllins Trädgård Malmö
Nyproducerad och färdigställd marklägenhet för omgående inflyttning! Nu ges möjlighet att förvärva en färdigställd och nyproducerad marklägenhet med uteplats i attraktiva Gyllins trädgård. Bostaden som är på 62 kvm fördelas av ett stilrent och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, stor hall, ett rejält sovrum samt en härlig uteplats.

Boarea (BOA): 62 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 695 000 SEK
Oxie Oxie
Välkommen till Fajansvägen 108 Nu erbjuds möjligheten att förvärva en ljus och attraktiv trea i välskötta HSB Marietorp. Här bor du i en välplanerad trea på 93 kvm som fördelas på ett stort kök med härlig matplats, två rejäla sovrum, renoverat badrum samt vardagsrum med balkong.

Boarea (BOA): 93 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 360 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Nu ges chansen att förvärva en topprenoverad trea på 80 kvm med genomgående planlösning och balkong i soligt söderläge. Lägenheten är totalrenoverad 2020 och disponeras av ett modernt och stilrent kök, ett stort vardagsrum, två rejäla sovrum.samt ett helkaklat badrum och separat gästtoalett.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 125 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 595 000 SEK