Start

Högaholm Malmö
Såld! Nu ges chansen att förvärva en topprenoverad trea på 80 kvm med genomgående planlösning och balkong i soligt söderläge. Lägenheten är totalrenoverad 2020 och disponeras av ett modernt och stilrent kök, ett stort vardagsrum, två rejäla sovrum.samt ett helkaklat badrum och separat gästtoalett.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 125 000 SEK
Östra Sorgenfri Malmö
SÅLD!! Stilren tvårummare med renoverat kök och badrum Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvårummare med genomgående planlösning. Här erbjuds en smakfull och stilren lägenhet med renoverat badrum och nyare kök samt ett stort härligt vardagsrum med inglasad balkong. Missa inte detta tillfälle. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 60 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 595 000 SEK
Högaholm / Almvik Malmö
SÅLD! Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Förutom en fantastisk utsikt från 8:e våningen erbjuds en rymlig hörnlägenhet med stilrent kök och renoverat badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 795 000 SEK