Start


Elinelund Sommarstad Malmö
Välkommen till Narcisslunden 153 Välkommen till detta fritidshus med öppen och ljus planlösning. Ett välvårdat fritidshus som genomgått renovering sedan 2011 med både nytt tak och nya golv. Den lummiga tomten med stor altan omgivs av äppelträd, blommande växter och en vacker blodalm. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 2
Pris: 575 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 390 kvm
Almvik Malmö
Unikt tillfälle att förvärva en topprenoverad marklägenhet på lugnt läge. Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad marklägenhet på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds modernt kök med öppen planlösning, exklusivt och ljust vardagsrum med direkt utgång till en underbar uteplats. Hög standard och smakfulla materialval är utmärkande för bostaden.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 SEK
Jägershill sommarstad 1 Malmö
Charmigt fritidshus som erbjuder en fantastisk trädgårdstomt Välkommen till detta charmiga fritidshus som erbjuder en fantastisk trädgårdstomt. I anslutning till entrén finns en trädäckad altan, perfekt för ljumna sommarkvällar. Almgången 29 är ett charmigt fritidsboende med ett allrum som skänker ljusinsläpp, rymligt kök samt sovrum och fräscht badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 295 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 318 kvm
Jägershill sommarstad 1 Malmö
En sommaroas på Jägershill Sommarstad Drömmer du om en alldeles egen plats där du kan koppla av? Här erbjuds en välskött och välplanerad stuga på en vacker trädgårdstomt om 325 kvm. 40 välplanerade kvm som disponeras av stort vardagsrum, ett rejält sovrum, kök med matplats sam toalett med dusch.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 325 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 325 kvm