Start

Eslöv centralt Eslöv
På lugnt och attraktivt läge! Nu ges tillfälle att förvärva en av de attraktiva 2:orna i de populära punkthusen på Vångavägen 36. Här finner vi en ljus och fräsch tvårummare med bra läge och genomtänkt planlösning. Lägenheten som är på 54 kvm disponeras av ett lättmöblerat vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong.

Boarea (BOA): 54 kvm
Antal rum: 2
Pris: 950 000 SEK
Borgmästaregården Malmö
Såld! Nu erbjuds en av de så eftertraktade 3:orna i brf Malmöhus 17. Här möts vi av en välplanerad bostad med genomgående planlösning och inglasad balkong i västerläge. Lägenheten som ligger på 4:e våningen med hiss i markplan disponeras av vardagsrum, kök med matplats, två sovrum samt badrum.

Boarea (BOA): 72 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 875 000 SEK
Gyllins Trädgård Malmö
SÅLD! Nyproducerad och färdigställd marklägenhet för omgående inflyttning! Nu ges möjlighet att förvärva en färdigställd och nyproducerad marklägenhet med uteplats i attraktiva Gyllins trädgård. Bostaden som är på 62 kvm fördelas av ett stilrent och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, stor hall, ett rejält sovrum samt en härlig uteplats.

Boarea (BOA): 62 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 695 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 595 000 SEK