Gyllins Trädgård Malmö
SÅLD! Nyproducerad och färdigställd marklägenhet för omgående inflyttning! Nu ges möjlighet att förvärva en färdigställd och nyproducerad marklägenhet med uteplats i attraktiva Gyllins trädgård. Bostaden som är på 62 kvm fördelas av ett stilrent och modernt kök med öppen planlösning mot vardagsrum, stor hall, ett rejält sovrum samt en härlig uteplats.

Boarea (BOA): 62 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 695 000 SEK
Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 595 000 SEK
Högaholm / Almvik Malmö
SÅLD! Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Förutom en fantastisk utsikt från 8:e våningen erbjuds en rymlig hörnlägenhet med stilrent kök och renoverat badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 795 000 SEK
Centrum Eslöv
Såld! Genomgående på bästa läge! Här har ni möjlighet att förvärva en spatiös tvårummare på ett av Eslövs bästa läge. En välplanerad lägenhet med genomgående planlösning och inglasad balkong. Rymligt vardagsrum, stort kök med matplats. Perfekt för dig som vill ha ett lugnt och centralt boende. Välkommen att boka tid för visning!

Boarea (BOA): 61 kvm
Antal rum: 2
Pris: 925 000 SEK
Rörsjöstaden Malmö
Såld! Attraktiv marklägenhet med egen uteplats! Ett unikt tillfälle att förvärva en underbar marklägenhet med generös uteplats på lugnt och attraktivt läge. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med modernt kök och stilren inredning samt ett stort helkaklat badrum. Vita väggar samt genomgående parkettgolv.

Boarea (BOA): 52 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 875 000 SEK
Almvik / Högaholm Malmö
SÅLD!!! Attraktiv och renoverad trea på lugnt och fritt läge! Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad trea på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds ett modernt kök med stilren inredning samt renoverat badrum och gäst-WC. Ljusa väggar samt genomgående parkettgolv. Balkong i västerläge med utsikt mot grönområde.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 225 000 SEK
Möllevången/ Folkets Park Malmö
Såld! I klassisk sekelskiftesfastighet på ypperligt läge! Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa som ligger någon minuts promenad från Möllevången. Belägen i ett ståtligt sekelskifteshus med en spännande blandning av hiostorisk charm och arkitektur. Allt ni kan tänkas behöva och lite till finns bara ett stenkast bort.

Boarea (BOA): 50 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Rosengård Malmö
SÅLD! Renoverad trea i absolut toppskick! Här erbjuds en renoverad och välplanerad trea på lugnt läge till attraktivt pris. Lägenheten har en genomgående planlösning och erbjuder ett helkaklat badrum samt ett stilrent kök med stor matplats. Utöver detta erbjuds en stor inglasad balkong som nås från både kök och sovrum.

Boarea (BOA): 82 kvm
Antal rum: 3
Pris: 845 000 SEK
Möllevången Malmö
Bostaden är såld På utomordentligt bra läge i solid bostadsrättsförening ges tillfälle att förvärva en spatiös enrummare med låg månadsavgift. Här bor man med Möllevångens charm runt knutarna och Södervärns busstation inom bekvämt gångavstånd.

Boarea (BOA): 49 kvm
Antal rum: 1
Pris: 995 000 SEK
Mossängen sommarstad Malmö
Såld! Välkommen till ett ljust och fräscht fritidshus med fantastisk uteplats! Med fokus på den fantastiska träaltanen som har utsikt över en idylliska trädgården har ni nu chansen att förvärva detta välskötta fritidshus! Bostaden består av ett ljust allrum, inbyggt uterum, mysigt kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 3
Pris: 575 000 SEK
Tomtareal/mark: 378 kvm