Högaholm Malmö
Såld! Attraktiv 1,5:a på högt och fritt läge Tillfälle att förvärva spatiös 1,5:a på högt och fritt läge. Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang samt stort kök.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1.5
Pris: 595 000 SEK
Gula Höja Malmö
Stor etta med härlig uteplats. Nu ges ett sällan återkommande tillfälle att förvärva en av de attraktiva ettorna med egen uteplats. Här erbjuds en ljus och fräsch marklägenhet på 42,5 kvm som disponeras av ett rejält vardagsrum. ett stort härligt kök med matplats samt en underbar uteplats på ca 45 kvm.

Boarea (BOA): 43 kvm
Antal rum: 1
Pris: 795 000 SEK
Blekingsborg Malmö
Såld! På högt och fritt läge! På absolut bästa läge i fastigheten erbjuder vi denna välplanerade och stilrena trea som med sitt fantastiska hörnläge på åttonde våningen erbjuder en fri och makalös utsikt mot både Öresundsbron och Kulladals trivsamma villaområde. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 68 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 495 000 SEK
Högaholm Malmö
När bara det bästa är gott nog! Nu ges chansen att förvärva en topprenoverad trea på 80 kvm med genomgående planlösning och balkong i soligt söderläge. Lägenheten är totalrenoverad 2020 och disponeras av ett modernt och stilrent kök, ett stort vardagsrum, två rejäla sovrum.samt ett helkaklat badrum och separat gästtoalett.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 125 000 SEK
Östra Sorgenfri Malmö
Stilren tvårummare med renoverat kök och badrum Välkommen till denna ljusa och trivsamma tvårummare med genomgående planlösning. Här erbjuds en smakfull och stilren lägenhet med renoverat badrum och nyare kök samt ett stort härligt vardagsrum med inglasad balkong. Missa inte detta tillfälle. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 60 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Högaholm / Almvik Malmö
SÅLD! Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Förutom en fantastisk utsikt från 8:e våningen erbjuds en rymlig hörnlägenhet med stilrent kök och renoverat badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 795 000 SEK
Centrum Eslöv
Såld! Genomgående på bästa läge! Här har ni möjlighet att förvärva en spatiös tvårummare på ett av Eslövs bästa läge. En välplanerad lägenhet med genomgående planlösning och inglasad balkong. Rymligt vardagsrum, stort kök med matplats. Perfekt för dig som vill ha ett lugnt och centralt boende. Välkommen att boka tid för visning!

Boarea (BOA): 61 kvm
Antal rum: 2
Pris: 925 000 SEK
Söderkulla Malmö
Renoveringschans! Tvåa med låg månadsavgift. Fantastisk renoveringschans! Här har du möjlighet att skapa ditt eget drömboende. En välplanerad tvårummare på 38 kvm med inglasad balkong som erbjuder en härlig utsikt. Till detta läggs ett lugnt och bra läge i välskött bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Missa inte detta tillfälle.

Boarea (BOA): 38 kvm
Antal rum: 2
Pris: 595 000 SEK
Jägershill sommarstad 1 Malmö
SÅLD! Charmigt fritidshus med uterum och välskött trädgård. Drömmer du om en alldeles egen plats där du kan koppla av? Här erbjuds en mysig och välplanerad stuga på en vacker trädgårdstomt om 229 kvm. 36 välplanerade kvm som disponeras av allrum, vardagsrum, ett rejält sovrum, kök samt toalett och dusch. Utöver detta ges ett uterum på 12 kvm,

Boarea (BOA): 36 kvm
Antal rum: 2
Pris: 225 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 229 kvm
Ärtholmen sommarstad Malmö
Välkommen till detta trevliga och välskötta fritidshus! Välkommen till Bojkengången 72! Ett perfekt fritidshus för den som vill avnjuta sommaren omgiven av en mysig trädgård och två separata uteplatser. Fritidshuset bjuder på ett inglasat uterum, ett ljust allrum med plats för soffgrupp, öppet sovrum, kök med bra förvaringsmöjligheter samt badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 575 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 300 kvm
Rörsjöstaden Malmö
Såld! Attraktiv marklägenhet med egen uteplats! Ett unikt tillfälle att förvärva en underbar marklägenhet med generös uteplats på lugnt och attraktivt läge. Här erbjuds en välplanerad lägenhet med modernt kök och stilren inredning samt ett stort helkaklat badrum. Vita väggar samt genomgående parkettgolv.

Boarea (BOA): 52 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 875 000 SEK
Almvik / Högaholm Malmö
SÅLD!!! Attraktiv och renoverad trea på lugnt och fritt läge! Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad trea på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds ett modernt kök med stilren inredning samt renoverat badrum och gäst-WC. Ljusa väggar samt genomgående parkettgolv. Balkong i västerläge med utsikt mot grönområde.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 225 000 SEK
Möllevången/ Folkets Park Malmö
Såld! I klassisk sekelskiftesfastighet på ypperligt läge! Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa som ligger någon minuts promenad från Möllevången. Belägen i ett ståtligt sekelskifteshus med en spännande blandning av hiostorisk charm och arkitektur. Allt ni kan tänkas behöva och lite till finns bara ett stenkast bort.

Boarea (BOA): 50 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Rosengård Malmö
SÅLD! Renoverad trea i absolut toppskick! Här erbjuds en renoverad och välplanerad trea på lugnt läge till attraktivt pris. Lägenheten har en genomgående planlösning och erbjuder ett helkaklat badrum samt ett stilrent kök med stor matplats. Utöver detta erbjuds en stor inglasad balkong som nås från både kök och sovrum.

Boarea (BOA): 82 kvm
Antal rum: 3
Pris: 845 000 SEK
Lönngården Malmö
Fantastiskt lägenhet med vackra och smakfulla detaljer Bostaden erbjuder ett modernt och smakfullt kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, två lagom stora sovrum och ett helkaklat badrum. De öppna ytorna, vackra takdetaljer med inbyggda spotlights ger lägenheten en exklusiv känsla. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 67 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 090 000 SEK
Jägershill sommarstad 1 Malmö
SÅLD! Charmig och välskött fritidshus från 1996 på en vacker trädgårdstomt. Välkommen till Poppelgången 79, ett inbjudande fritidshus med insynsskyddad trädgård. Bostaden präglas av sociala ytor, både inne och på den överbyggda verandan. Vidare bjuder stugan på ett rymligt och ljust allrum, två fina sovrum, stort kök, badrum och ett vackert genomgående trägolv. Välkomna!

Boarea (BOA): 43 kvm
Antal rum: 3
Pris: 425 000 SEK
Tomtareal/mark: 411 kvm
Möllevången Malmö
Bostaden är såld På utomordentligt bra läge i solid bostadsrättsförening ges tillfälle att förvärva en spatiös enrummare med låg månadsavgift. Här bor man med Möllevångens charm runt knutarna och Södervärns busstation inom bekvämt gångavstånd.

Boarea (BOA): 49 kvm
Antal rum: 1
Pris: 995 000 SEK
Mossängen sommarstad Malmö
Såld! Välkommen till ett ljust och fräscht fritidshus med fantastisk uteplats! Med fokus på den fantastiska träaltanen som har utsikt över en idylliska trädgården har ni nu chansen att förvärva detta välskötta fritidshus! Bostaden består av ett ljust allrum, inbyggt uterum, mysigt kök, sovrum med plats för dubbelsäng samt helkaklat badrum. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 3
Pris: 575 000 SEK
Tomtareal/mark: 378 kvm