Elinelund Sommarstad Malmö
Välkommen till Narcisslunden 153 Välkommen till detta fritidshus med öppen och ljus planlösning. Ett välvårdat fritidshus som genomgått renovering sedan 2011 med både nytt tak och nya golv. Den lummiga tomten med stor altan omgivs av äppelträd, blommande växter och en vacker blodalm. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 2
Pris: 575 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 390 kvm
Almvik Malmö
Unikt tillfälle att förvärva en topprenoverad marklägenhet på lugnt läge. Nu har du tillfälle att förvärva en topprenoverad marklägenhet på lugnt läge i välskött bostadsrättsförening. Här erbjuds modernt kök med öppen planlösning, exklusivt och ljust vardagsrum med direkt utgång till en underbar uteplats. Hög standard och smakfulla materialval är utmärkande för bostaden.

Boarea (BOA): 80 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 SEK
Jägershill sommarstad 1 Malmö
Charmigt fritidshus som erbjuder en fantastisk trädgårdstomt Välkommen till detta charmiga fritidshus som erbjuder en fantastisk trädgårdstomt. I anslutning till entrén finns en trädäckad altan, perfekt för ljumna sommarkvällar. Almgången 29 är ett charmigt fritidsboende med ett allrum som skänker ljusinsläpp, rymligt kök samt sovrum och fräscht badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 295 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 318 kvm
Jägershill sommarstad 1 Malmö
En sommaroas på Jägershill Sommarstad Drömmer du om en alldeles egen plats där du kan koppla av? Här erbjuds en välskött och välplanerad stuga på en vacker trädgårdstomt om 325 kvm. 40 välplanerade kvm som disponeras av stort vardagsrum, ett rejält sovrum, kök med matplats sam toalett med dusch.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 325 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 325 kvm
Högaholm Malmö
Ljus och mycket kvadratsmart lägenhet Bostaden präglas av av stilrena materialval, ljusa väggar och stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt ljusflöde. Vidare finner ni generösa ytor där allrummet rymmer såväl sängplats som vardagsrumsmöblemang. Kök med rikligt av förvaringsmöjligheter i vit inredning. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Lönngården Malmö
Fantastiskt lägenhet med vackra och smakfulla detaljer Bostaden erbjuder ett modernt och smakfullt kök, ett ljust och luftigt vardagsrum, två lagom stora sovrum och ett helkaklat badrum. De öppna ytorna, vackra takdetaljer med inbyggda spotlights ger lägenheten en exklusiv känsla. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 67,1 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 090 000 SEK
Rosengård Malmö
Genomgående trea med nyare kök och helkaklat badrum Här erbjuds en stor välplanerad trea på lugnt läge till attraktivt pris. Lägenheten har en genomgående planlösning och erbjuder ett helkaklat badrum samt ett nyrenoverat kök med stor matplats. Utöver detta erbjuds en stor inglasad balkong som nås från både kök och sovrum Missa inte detta tillfälle!

Boarea (BOA): 79,5 kvm
Antal rum: 3
Pris: 695 000 SEK
Möllevången/ Folkets Park Malmö
i klassisk sekelskiftesfastighet på ypperligt läge! Välkommen till denna välplanerade sekelskiftestvåa som ligger någon minuts promenad från Möllevången. Belägen i ett ståtligt sekelskifteshus med en spännande blandning av hiostorisk charm och arkitektur. Allt ni kan tänkas behöva och lite till finns bara ett stenkast bort.

Boarea (BOA): 49,5 kvm
Antal rum: 2
Pris: 1 095 000 SEK
Ärtholmen sommarstad Malmö
Topprenoverad stuga på solig tomt! Här ges tillfälle att förvärva en av de absolut finare stugorna i området. En oas inom Ärtholmen sommarstad. Topprenoverad stuga med stort allrum, modernt kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt ett underbart inglasat uterum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 675 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 320 kvm
Oxie Oxie
Tillfälle att förvärva ett renoverat 1-planshus på lugnt och barnvänligt område. Välkommen till Kilängsvägen 3. Här erbjuds en gyllene chans att förvärva ett renoverat 1-plans kedjehus på 108 kvm med vidbyggt garage på lugnt och eftertraktat läge. Friköpt hörntomt på 693 kvm.

Boarea (BOA): 108 kvm
Antal rum: 4
Pris: 2 975 000 SEK
Tomtareal/mark: 693 kvm
Möllevången Malmö
Bostaden är såld På utomordentligt bra läge i solid bostadsrättsförening ges tillfälle att förvärva en spatiös enrummare med låg månadsavgift. Här bor man med Möllevångens charm runt knutarna och Södervärns busstation inom bekvämt gångavstånd.

Boarea (BOA): 49 kvm
Antal rum: 1
Pris: 995 000 SEK
Högaholm Malmö
Nyrenoverad våning på högt och fritt läge! Nu är en av de högt belägna tvåorna till salu. Förutom en fantastisk utsikt från 16:e våningen erbjuds en renoverad lägenhet med stilrent kök och ett modernt badrum. Här bor du på 64 välplanerade kvadratmeter med utsikt mot två väderstreck samt en härlig balkong i söderläge.

Boarea (BOA): 64 kvm
Antal rum: 2
Pris: 825 000 SEK
Lönngården Malmö
BOSTADEN ÄR SÅLD! På rätt läge av Lönngatan med närhet till såväl Södervärn som Möllans myller! Här finner man en perfekt planerad och inbjudande 1,5:a. Hänförs av tidsenliga attribut, generös takhöjd, vacker parkett och charmigt brädgolv. Stort kök med matplats samt renoverat badrum.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 1,5
Pris: 860 000 SEK
Ellstorp Malmö
Bostaden är såld! På femte våningen, med hiss, ligger denna välplanerade och attraktiva trea i sköna och lugna Ellstorp. Här erbjuds en stilren och smakfull lägenhet på 65 kvm med nyare kök samt stilrent badrum med dusch. Utöver detta ges en stor härlig balkong i soligt läge. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 65 kvm
Antal rum: 3
Pris: 1 275 000 SEK