Om oss

Vi på Hjertquists Fastighetsbyrå har över 30 års erfarenhet som fastighetsmäklare och erbjuder trygga tjänster med hög kvalitet, för en lyckad bostadsaffär i Göteborg med omnejd.

Sedan starten 1986 har vi förmedlat bostäder med framgång, och har under åren lyckats bygga upp ett gediget nätverk av väl etablerade samarbetspartners inom bl.a. fastighetsmäkleri, juridik samt ekonomi. Vi är registrerade och godkända hos Fastighetsmäklarinspektionen och medlemmar i Mäklarsamfundet.

FÖRMEDLINGSUPPDRAG

När du anlitar oss som din mäklare och representant ingår en fullservicetjänst, så att du som kund skall känna dig trygg hela vägen från första kontakt till avslutad affär.

Detta ingår i ett förmedlingsuppdrag hos oss på Hjertquists Fastighetsbyrå

- Hembesök för värdering av bostaden
- Marknadsföring och visning av bostaden
- Hanterar bud samt redovisning till alla parter
- Upprättande av kontraktshandlingar
- Bistå köparen att söka lagfart m.m.
- Upprättande av deklaration vid försäljning

Vi erbjuder även separata tilläggstjänster

BOSTADSDEKLARATION
Pris från 1 295 kr inkl moms.

Vi erbjuder upprättande av deklaration för privatperson vid försäljning av hus, radhus, bostadsrätt eller sommarstuga. Handläggning av våra erfarna konsulter.

KÖPEKONTRAKT
Pris 2 995 kr inkl moms.

Vi erbjuder upprättande av köpekontrakt- och tillträdeshandlingar, när du skall ingå en bostadsaffär. Handläggning av våra registrerade fastighetsmäklare till ett fast pris.

BOUPPTECKNING
Pris från 3 995 kr inkl moms.

Vi erbjuder upprättande av bouppteckning samt redovisning av samtliga tillgångar och skulder samt vilka som är dödsbodelägare och arvingar. Handläggning av våra erfarna konsulter.

FÖRETAGSFÖRMEDLING VIA BOLAGSOBJEKT

Vi erbjuder även företagsförmedling via Bolagsobjekt, som är en del av Hjertquists Fastighetsbyrå i Göteborg.

Vi har expertis inom företagsöverlåtelser, inkråmsaffärer, lokalöverlåtelser samt hyresfastigheter och kommersiella fastighetsaffärer. 

Vi har erbjudit företagsförmedling sedan 1986 med framgång och erbjuder trygga tjänster med hög kvalitet för en lyckad företagsöverlåtelse.

Välkommen att kontakta oss

Ulf Hjertquist
Ägare / Fastighetsmäklare
.