Såld
Mobäcksgatan 11, lgh. nr 026
Kroksbäck Malmö
Renoverad, rymlig 3:a på Kroksbäck Helrenoverad, rymlig bostadsrätt på 1:a våningen. Modernt kök med köksinredning från Kvik. Helkaklat duschrum. Stort vardagsrum med balkong. 2 sovrum. Extrarum som kan användas som t ex hemmakontor/gästrum. Helkaklat duschrum. Gästwc. Gott om förvaring med garderober och klädkammare.

Boarea (BOA): 84 kvm
Antal rum: 3
Såld
Kornettgatan 21 23936 Skanör
Skanör Skanör
På uppdrag av advokat Karl Henrik Östberg kommer fastigheten Vellinge Skanör 13:141, Kornettgatan 21 säljas på offentlig auktion den 4/8. 1½-pl villa uppförd 2014. Allt är i nyskick med exklusiva materialval. Fastigheten säljs med s.k. friskrivningsklausul. Se PDF med "Auktionsvillkor"

Boarea (BOA): 152 kvm
Antal rum: 5
Tomtareal/mark: 371 kvm
Såld
Serenadgatan 35
Högaholm Malmö
3:a Högaholm, Malmö NYTT LÄGRE PRIS - Välkommen till denna trerummare belägen på 2:a våningen i fastighet med hiss. Bostaden är välplanerad med stora fönster. Kök med stor matplats. Helkaklat badrum. Gästwc. 2 fina sovrum, båda med utgång till den inglasade balkongen. Stort vardagsrum. Gott om förvaring.R

Boarea (BOA): 83 kvm
Antal rum: 3
Såld
Kapellgatan 15
Centralt Trelleborg
NÄTT ENRUMMARE MED LÅG AVGIFT! Välplanerad, nätt enrummare med låg avgift. Ljusa och fräscha materialval i hela lägenheten. Helkaklat duschrum. Köksinredning i vitt med glasvitrinluckor. Belägen på första våningen i centrala delarna av Trelleborg med Valens köpcentrum och buss-/tågstation på gångavstånd.

Boarea (BOA): 22 kvm
Antal rum: 1
Såld
Åkershus 61 24537 Staffanstorp
Åkershus Staffanstorp
1-plans hus på hörntomt. Beläget på omtyckt läge nära centrum. Välplanerat boende med bl.a. tre sovrum, helkaklat duschrum och gästwc. Ett perfekt boende för ett par eller den mindre familjen. Öppen planlösning. Lättskött trädgård med uterum, trädäck och förråd. Närhet till skola och service.

Boarea (BOA): 88 kvm
Antal rum: 4
Tomtareal/mark: 194 kvm
Såld
Ängavägen 13
Smygehamn
3:a Smygehamn Välskött, inflyttningsklar 3:a marklägenhet med uterum, trädäck och trädgård i västerläge. Carport och förråd. Lugnt beläget i mysiga Smygehamn.

Boarea (BOA): 77 kvm
Antal rum: 3
Såld
Anderslöv Anderslöv
1-plans marklägenhet i Anderslöv Välskött 1-plans marklägenhet med uterum samt carport och förråd. Fin trädgård på såväl fram- som baksidan. Bra planlösning med rymligt kök och vardagsrum. 2 bra sovrum, det ena med klädkammare och genomgång till tvättstugan. Badrum med modernt badkar, tvättställ o wc. Beläget i populära Anderslöv.

Boarea (BOA): 79 kvm
Antal rum: 3
Såld
Centralt Trelleborg
NÄTT ENRUMMARE MED LÅG AVGIFT! Välplanerad, nätt enrummare med låg avgift. Ljusa och fräscha materialval i hela lägenheten. Helkaklat duschrum. Köksinredning i vitt med glasvitrinluckor. Belägen på första våningen i centrala delarna av Trelleborg med Valens köpcentrum och buss-/tågstation på gångavstånd.

Boarea (BOA): 22 kvm
Antal rum: 1
Såld
Granlunda Trelleborg
2:a Granlunda Inflyttningsklar, renoverad 2:a belägen på 2:a våningen. Bl a: Modernt kök. Helkaklat duschrum. Inglasad balkong i söderläge. Belägen på alltid lika populär Granlunda. Gångavstånd till Trelleborgs centrum. I närområdet finns busshållplats, skolor, grönområde och lekplats. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 54 kvm
Antal rum: 2
Såld
Hovslagaregatan 26
Trelleborg
1-plans villa med källare på Österlid i Trelleborg Rymlig 1-plans villa med källare. Belägen på hörntomt med garage/carport. Lugnt område med bl.a. skola och affär i närområdet.

Boarea (BOA): 124 kvm
Antal rum: 6
Biarea (BIA): 93 kvm
Tomtareal/mark: 763 kvm
Såld
Frans Malmrosgatan 39A
Trelleborg
3:a vindsvåning på Granlunda Fräsch, inflyttningsklara vindsvåning om 3 r.o.k. Belägen på attraktiva Granlundaområdet i Trelleborg

Boarea (BOA): 76 kvm
Antal rum: 3
Såld
Tygelvägen 22
Trelleborg
Friliggande 1-plans bostadsrättsvilla, byggd 2108, med carport/förråd på bästa läget nära strand och hav.

Boarea (BOA): 110 kvm
Antal rum: 4
Biarea (BIA): 7 kvm
Såld
Granlunda Trelleborg
2:a Granlunda Genomgående 2:a belägen på 3:e vån. Rymlig planlösning med ett helkaklat duschrum. Vardagsrum med stavparkettgolv och inglasad balkong i söderläge. Rymligt sovrum. Kök med matplats för 4 personer. Belägen på alltid lika populära Granlunda. Gångavstånd till Trelleborgs centrum. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 56 kvm
Antal rum: 2
Såld
Östergatan 69
Centralt Trelleborg
3:a Centralt Helt nyrenoverad lägenhet belägen på 3:e våningen. Rymlig planlösning och högt i tak (ca 2,60 m). Nytt modernt kök som är fullutrustat. Helkaklat duschrum. 2 bra sovrum, varav det större även har fristående garderober. Vardagsrum med balkong i söderläge och öppen spis (dock ej använd på senare år).

Boarea (BOA): 77 kvm
Antal rum: 3
Såld
Solskensvägen 7 23155 Trelleborg
Knäckekärr Trelleborg
1½-plans familjevilla på alltid lika populära Knäckekärr. Rymlig planlösning om 6 rum och kök, samt helkaklat badrum och ytterligare 2 toaletter. Garage, förråd och tvättstuga om ytterligare ca 48 kvm. Härlig trädgård i soligt söderläge. Beläget på lugn återvändsgata.

Boarea (BOA): 173 kvm
Antal rum: 6
Biarea (BIA): 48 kvm
Tomtareal/mark: 648 kvm
Såld
Centralt Trelleborg
2:a Centralt på första våningen. På första våningen med centralt läge på gångavstånd från buss-/pågatågsstation finns denna lägenhet. Rymlig planlösning med gott om förvaring. Renoveringsbehov finns.

Boarea (BOA): 56 kvm
Antal rum: 2
Såld
Ringtrastgränd 3 23375 Klågerup
Klågerup Klågerup
Rymlig familjevilla i mysiga Klågerup Tillfälle att förvärva denna välskötta familjevilla i barnvänliga Klågerup. Inflyttningsklart med modernt kök och öppen planlösning till vardagsrummet. Uterum. 3-4 sovrum. 2 helkaklade duschrum. Separat tvättstuga. Bekvämt pendlingsavstånd till såväl Malmö som Lund.

Boarea (BOA): 150 kvm
Antal rum: 5
Slutpris: 3 325 000 SEK
Tomtareal/mark: 680 kvm
Såld
Nils Perssons väg 10 23197 Klagstorp
Ö Klagstorp Klagstorp
Friliggande 1½-plans villa i Ö. Klagstorp Friliggande 1½-plans villa med källare, samt garage. Byggår 1962. Stor, insynsskyddad trädgårdstomt. Beläget på i Ö. Klagstorp på bekvämt pendlingsavstånd till Trelleborg, Malmö, Svedala och Lund.

Boarea (BOA): 126 kvm
Antal rum: 6
Biarea (BIA): 73 kvm
Tomtareal/mark: 1 166 kvm
Såld
Centralt Trelleborg
Nätt 2:a i bra skick med centralt läge. Tillfälle att förvärva denna renoverade 2 rumslägenhet. Belägen på första våningen mitt i centrala Trelleborg. Nära till såväl pågatågsstation som cityhandeln.

Boarea (BOA): 44 kvm
Antal rum: 2
Såld
Centralt / Asargård Trelleborg
3:a med centralt läge NYTT LÄGRE PRIS! Rymlig, genomgående lägenhet med mysigt kök. Välplanerat vardagsrum och 2 bra sovrum. Duschrum/wc med tvättmaskin. Lugnt läge på 2:a våningen i låghus med hiss från markplanet, närmast parkeringen. Populärt område i välskött förening med en vacker skyddad innergård.

Boarea (BOA): 84 kvm
Antal rum: 3
Såld
Klagstorp Klagstorp
Rymlig 2:a vid torget i Klagstorp. Rymlig, genomgående lägenhet om 2 rum och kök. Belägen på 1:a våningen i mindre fastighet vid torget i Östra Klagstorp. Kök med matplats. Rymligt vardagsrum m balkong. Stort sovrum. Duschrum. Mysigt, mindre samhälle m bl.a. livsmedelsaffär, pizzeria och skola. Pendlingsavstånd till Malmö och Lund.

Boarea (BOA): 65 kvm
Antal rum: 2
Såld
Centralt Trelleborg
2:a i toppskick med centralt läge. Tillfälle att förvärva denna renoverade 2 rumslägenhet. Belägen på första våningen mitt i centrala Trelleborg. Nära till såväl pågatågsstation som cityhandeln.

Boarea (BOA): 38 kvm
Antal rum: 2
Såld
Stavstensvägen 296 23162 Trelleborg
Väster Trelleborg
Villa med stor tomt i västra Trelleborg. På uppdrag av advokat Karl Henrik Östberg kommer fastigheten Trelleborg Väster Jär 1:54, Stavstensv 296 säljas på offentlig auktion den 4/6. Fastighet m tillhörande byggnader har eftersatt underhåll o renoveringsbehov. Fastigheten säljs med s.k. friskrivningsklausul. Se PDF med "Auktionsvillkor"

Boarea (BOA): 124 kvm
Antal rum: 6
Tomtareal/mark: 5 124 kvm
Såld
Södra Almvik Malmö
2:a i markplanet med stor uteplats. Här finns tillfälle att förvärva en fräsch 2:a med stor stenlagd uteplats som vetter mot grönområde. Det här är ett bekvämt boende med radhuskänsla! Perfekt pendlingsläge med cykelavstånd till Hylllie, gångavstånd till buss och enkel påfart till ringvägarna.

Boarea (BOA): 59 kvm
Antal rum: 2
Såld
Lycko Pers väg / Väster Trelleborg
2:a Lycko Pers väg 14 NYTT LÄGRE PRIS! -Rymlig lägenhet belägen på 3:e våningen i höghus med hiss. Rymligt vardagsrum och inglasad balkong i söderläge. Kök med gott om skåp och matplats för 4 personer. Rejält sovrum. Välskött badrum. Gott om förvaring med garderober i såväl hall som sovrum. Belägen i västra Trelleborg.

Boarea (BOA): 61 kvm
Antal rum: 2
Såld
Anderslöv Anderslöv
1:a Anderslöv Välplanerad enrumslägenhet med balkong. Belägen på första våningen i Anderslöv. Rum med plats för soffa och säng. Kök med matplats. Hall med klädkammare. Helkaklat duschrum. Ett prisvärt boende för dig som vill bo lugnt, men ändå på ett bekvämt pendlingsavstånd från Trelleborg, Svedala och Malmö.

Boarea (BOA): 37 kvm
Antal rum: 1
Såld
Granats väg 1 23179 Smygehamn
Smygehamn Smygehamn
1-plans hus i Smygehamn Trevligt 1 plans hus i Smygehamn. Nätt bostad för året-runt- eller fritidsboende. Stor tomt. Lugnt beläget ca 500 m från strand och hav.

Boarea (BOA): 57 kvm
Antal rum: 2
Tomtareal/mark: 2 078 kvm