Start

Morjärv Morjärv
Bo som en Landsfiskal av gammal hävd Bostad med unik lokal historia. Kommunalt V/A. Nära Kalixälven med ett av Sveriges bästa fiskevatten för lax & harr. Bostad lämplig för den större familjen med en boarea om 190 kvm. Bottenvåning med arbetskök, vardagsrum & badrum. Tre sovrum + allrum spridda på två våningsplan.

Boarea (BOA): 190 kvm
Antal rum: 6
Pris: 175 000 SEK
Biarea (BIA): 70 kvm
Tomtareal/mark: 880 kvm
Råne Älvdal Gunnarsbyn
Lantligt belägen på en kulle ovanför Råneälven. Areal 40 535 kvm. [SÅLD] Hemtrevlig villa i natursköna Råne Älvdal. Sommartid njuter du i det gröna, av både dagens första och sista solstrålar och kan vila ögat mot älven. En simtur från den egna tomten, en cykeltur till lanthandeln. På vinter snöskoter, skidor och norrsken. Vedeldad bastu. Förrådsbyggnad ca 75 kvm.

Boarea (BOA): 90 kvm
Antal rum: 4
Pris: 595 000 SEK
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 40 535 kvm
Råneå älvdal Råneå
Nu finns äntligen möjligheten att bli ägare till en stor fastighet med många möjligheter. Besiktad. [SÅLD] Bara fantasin kan sätta gränserna på vilken inriktning/verksamhet ni vill satsa på. Bostadshus med kakelugn och många ljusa rum. Bergvärme, borrad vattenbrunn. Stor fd. ladugård att göra nått spännande av. Tomt på 7260 kvm. Njut av tystnaden, fåglar och rådjur inpå knuten. Nära Råneälven.

Boarea (BOA): 110 kvm
Antal rum: 5
Pris: 1 950 000 SEK
Biarea (BIA): 20 kvm
Tomtareal/mark: 7 260 kvm
Råneå älvdal Gunnarsbyn
Naturskönt avskilt läge på kulle med utsikt mot vatten. [SÅLD] För dig som söker en välskött bostad, två rum och kök med låg driftkostnad. Gäststuga samt förråd. Nära till fiskevatten inkl. sjöar med inplanterad fisk. Gränslöst med aktiviteter väntar dig som är äventyrslysten, nu väntar midnattssolen och till hösten det evigt omtalade kräftfisket.

Boarea (BOA): 54 kvm
Antal rum: 2
Pris: 195 000 SEK
Tomtareal/mark: 1 208 kvm