Sälja

Förberedelsefasen
Har ni snuddat vid tanken att byta bostad, men vet inte riktigt när eller hur? Kontakta då oss på Din Mäklare Åhus & Österlen. Redan efter ett första möte kan vi börja sondera marknaden. Men först förbereder vi er bostad på absolut bästa sätt.

Följande ingår i tjänsten:
Värdering
Antingen kommer Peter Olvsborn eller Viktor Sundström hem till er och gör en värdering av er bostad. Mäklaren ger också tips kring eventuella förändringar eller små renoveringar som kan öka värdet på bostaden.

Proffsfotografering
Våra bostadsfotografer fotograferar er bostad. Och vi lovar att de gör det riktigt bra.

Prospekt
I lugn och ro går ni och mäklaren tillsammans igenom bostaden. Vi vill veta allt! Genomförda renoveringar, fördelarna med just ert område, hur är den lokala matbutiken? Med detta som underlag sätter vi ihop en snygg och informativ beskrivning som ni får ta del av och godkänna. När ni sedan känner er redo finns all information klar. Nu är er bostad I Förberedelsefasen.

Spekulantregister
Vi har ett gediget spekulantregister, när ni är redo matchar vi bostaden mot vårt register. Kanske har vi redan idag en kund som söker just ett boende som ert, och därmed är beredd att betala det där lilla extra?

Marknadsföring
Att vara I Förberedelsefasen ger er möjligheten att kostnadsfritt synas på vår hemsida. På så vis väcker vi intresset hos spekulanterna och samlar på oss en lista med potentiella köpare som vi återkopplar till om och när det är dags att sälja. Kanske känner ni att vi ska visa bostaden för någon av dessa spekulanter redan i detta läge för att knyta kunden till er?

När och hur bestämmer ni själva såklart.

Köpråd
Kanske är köp av en annan bostad förutsättningen för att sälja det ni har idag? Vi hos Din Mäklare Åhus & Österlen hjälper er mer än gärna med råd, stöd och tips när ni köper – även om det är via en annan mäklare. Goda råd är självklart gratis hos oss. Och vi lovar att om det är något vi kan så är det bostadsaffärer – vem skulle veta mer? Hos oss får ni ett personligt bollplank, någon som ni alltid kan kontakta.

Säljklar
När ni stått beredda ett tag och känner att det är dags att lämna förberedelsefasen och satsa fullt ut, då är vi redo och gör de sista justeringarna. Därefter går vi från I startblocken till ”Till salu” och drar igång vår marknadsföring fullt ut. Här vänder vi oss både till de spekulanter som visat intresse redan under I Förberedelsefasen, samt alla de nya som ser er bostad i tidningen, på vår webbplats, på Hemnet eller på någon av våra andra välbesökta marknadsplatser.
Förberedelsefasen är en tjänst där ni helt kostnadsfritt har allt att vinna. Tillsammans tecknar vi ett förmedlingsuppdrag, så att vi kan göra allt som vi berättar om här. Det innebär inte att ni måste sälja, varken nu eller vid ett senare tillfälle. Det är först när – och om – bostaden säljs som ni investerar i ett arvode till oss.

Vi finns här för er och hjälper er gärna vidare. Kontakta oss redan idag.

info@dinmaklareahus.se
044-242324
Köpmannagatan 15 i Åhus