Start

Jägershill Sommarstad 2 Malmö
Såld Välkommen till Jasmingången 145. Här väntar en inbjudande och välskött stuga med uppdaterade ytskikt och bra planlösning. Stugan som är på 40 kvm disponeras av en mysig veranda., vardagsrum, ett ljust och modernt kök, stort sovrum samt ett helkaklat badrum. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 475 000 SEK
Biarea (BIA): 32 kvm
Tomtareal/mark: 350 kvm
Almåsa fritidsby (E-området) Malmö
Såld! Välkommen till Eldtornsgatan på Almåsas E-område Med stor glädje förmedlar vi nu ett fantastiskt fint och renoverat fritidshus på lugnt och trivsamt läge på Almåsas E-område. Stugan har under de senaste åren genomgått en helrenovering och bjuder invändigt på ett generöst allrum med stor matplats, rejält sovrum samt renoverat kök och badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 695 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 350 kvm
Flansbjärs koloniförening Malmö
Såld! Välkommen till stuga 42 på Flansbjärs koloniområde. På lugnt och charmigt läge har ni möjlighet att bli ägare till en fin och välskött stuga som disponeras av allrum med köksdel samt en mysig veranda där ni kan njuta av utsikten över den välvårdade trädgården. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 15 kvm
Antal rum: 1
Pris: 325 000 SEK
Tomtareal/mark: 241 kvm
Rinnebäcks koloniförening Arlöv
Välkommen till stuga 22 på Rinnebäcks koloniområde Välkommen till stuga 22 på Rinnebäcks koloniområde. Här spenderar ni fritiden på ett lugnt och charmigt läge. Stugan är mycket välskött och disponeras av allrum, kök, sovrum samt en mysig uteplats med skärmtak där du kan njuta av utsikten över den lummiga trädgården. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 30 kvm
Antal rum: 2
Pris: 325 000 SEK
Tomtareal/mark: 250 kvm