Start

Almåsa fritidsby (B-området) Malmö
Välkommen till Berberisgatan 21 På lugnt och rofyllt läge inom Almåsa fritidsby, har vi glädjen att få erbjuda ett välskött och charmigt fritidshus. Stugan som är på 35 kvm disponeras av kök, vardagsrum, sovrum och ett nyrenoverat badrum. Utöver detta tillkommer en inbyggd veranda på 12 kvm samt en härligt uppvuxen tomt.

Boarea (BOA): 35 kvm
Antal rum: 2
Pris: 595 000 SEK
Biarea (BIA): 18 kvm
Tomtareal/mark: 392 kvm
Almåsa fritidsby (A-området) Malmö
Välkommen till Astergatan 8 på idylliska A-området På lugnt och naturskönt läge inom Almåsa Fritidsby, omgiven av grönska och med granne till böljande åkrar och ängar har vi glädjen att få erbjuda ett välplanerat fritidshus på 40 kvm som disponeras av ett härligt allrum, ett rejält sovrum, stort kök med matplats samt ett helkaklat badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 560 000 SEK
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 325 kvm
Almåsa fritidsby (E-området) Malmö
Välkommen till Eldtornsgatan på Almåsas E-område Med stor glädje förmedlar vi nu ett fantastiskt fint och renoverat fritidshus på lugnt och trivsamt läge på Almåsas E-område. Stugan har under de senaste åren genomgått en helrenovering och bjuder invändigt på ett generöst allrum med stor matplats, rejält sovrum samt renoverat kök och badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Pris: 695 000 SEK
Biarea (BIA): 12 kvm
Tomtareal/mark: 350 kvm
Ärtholmens Sommarstad Malmö
Såld! Här välkomnas du till en ljus och välplanerad stuga med härlig atmosfär. Huset disponeras av en social planlösning där kök och allrum möts i gemensam yta samt ett rejält sovrum, ett renoverat badrum och en inglasad veranda. Till detta läggs en uppvuxen tomt med plats för rekreation och odling.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Pris: 825 000 SEK
Biarea (BIA): 20 kvm
Tomtareal/mark: 335 kvm