Såld
Kastanjegången 112
Jägershill sommarstad 1 Malmö
Såld! Välkommen till Kastanjegången 112 Drömmer ni om en mysig kolonistuga med en välskött trädgård som ligger med närhet till stadskärnan? Då har ni hittat rätt. På Kastanjegången 112 inom Jägershill Sommarstad 1 väntar en renoverad och välskött stuga med uppdaterade ytskikt och bra planlösning.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Tomtareal/mark: 311 kvm
Såld
Lobeliagången 164
Jägershill Sommarstad 2 Malmö
Såld!! På lugnt och rofyllt läge! Välkommen till Lobeliagången 164. Här möts vi av en inbjudande och charmig stuga på ca 40 kvm med en stor härlig uppvuxen hörntomt på 409 kvm som grönskar härligt om sommaren. Den soliga tomten omgivs av äppelträd, bärbuskar samt blommande växter. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Tomtareal/mark: 409 kvm
Såld
Cox Orangegången 380
Ärtholmens sommarstad Malmö
Såld! Välkommen till Cox Orangegången 380 Inbäddad i grönska ligger detta charmiga och renoverade fritidshus med klassiska anor från 50-talet. Här bjuds på en otroligt välskött och vacker stuga som disponeras av ett stort allrum, kök och toalett samt en härlig veranda på ca 7 kvm. Stugan är belägen på en välskött och solig hörntomt.

Boarea (BOA): 25 kvm
Antal rum: 1
Tomtareal/mark: 300 kvm
Såld
Filippagången 379
Ärtholmens Sommarstad Malmö
Såld! På lugnt och attraktivt läge! På lugnt och attraktivt läge väntar en välskött och renoverad stuga på ny ägare. Stugan som är på 39 kvm disponeras av två rejäla rum, ett modernt kök samt badrum med dusch och toalett. Den generösa tomten på 300 kvm grönskar härligt om sommaren och erbjuder två härliga uteplatser.

Boarea (BOA): 39 kvm
Antal rum: 2
Biarea (BIA): 9 kvm
Tomtareal/mark: 300 kvm
Såld
Lott 52 Granbackens koloniförening
Granbackens Koloniförening (C-området) Arlöv
Stugan är såld! På lugnt och rofyllt läge! Varmt välkommen till Granbackens koloniområde. Här erbjuds en charmig och mysig stuga till försäljning. I den uppvuxna trädgården finns odlingslotter, bärbuskar, fruktträd och blommor. Ett perfekt tillfälle för den som vill odla, påta i jorden, dricka kaffe, kanske grilla eller bara njuta i solen.

Boarea (BOA): 25 kvm
Antal rum: 2
Tomtareal/mark: 301 kvm
Såld
Bokgången 55
Zenith Koloniområde Malmö
Såld! Nu ges en sällan återkommande möjlighet att förvärva en av de attraktiva och tidsenliga stugorna inom Zenith koloniområde, en historiskt värdefull miljö från sekelskiftets början.

Boarea (BOA): 24 kvm
Antal rum: 2
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 173 kvm
Såld
Lott nr 111 i Granbackens koloniförening
Granbackens Koloniförening Arlöv
Med hög charmfaktor på Granbackens koloniförening Välkommen till ditt nya sommarparadis. En tillflykt från stadens stress och buller. Här väntar en mysig stuga med hög charmfaktor på ny ägare. Belägen på solig och grönskande trädgårdstomt inom rofyllda Granbackens koloniområde.

Boarea (BOA): 30 kvm
Antal rum: 1
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 250 kvm
Såld
Granbacken lott nr 176
Granbackens Koloniförening Arlöv
På lugnt och idylliskt läge. Nu har vi nöjet att erbjuda en av de sällsynta kolonilotterna på Granbackens koloniområde till försäljning. Här erbjuds en charmig och välskött stuga till försäljning. I trädgården finns odlingslotter, bärbuskar, fruktträd och blommor. Välkommen på visning!

Boarea (BOA): 30 kvm
Antal rum: 2
Tomtareal/mark: 249 kvm
Såld
Azaleagatan 27
Almåsa fritidsby (A-området) Malmö
Såld! Välkommen till Azaleagatan 27 På lugnt läge inom Almåsa Fritidsby, omgiven av grönska och med en fantastisk vidsträckt utsikt över böljande åkrar och ängar har vi glädjen att få erbjuda ett välplanerat fritidshus på 40 kvm som disponeras av en möblerbar entréhall, ett stort härligt allrum, modernt kök samt ett stort badrum.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Slutpris: 475 000 SEK
Biarea (BIA): 7 kvm
Tomtareal/mark: 344 kvm
Såld
Almgången 38
Jägershill Sommarstad 1 Malmö
Stugan är såld! Med hög charmfaktor på Jägershill 1. Välkommen till Almgången 38. Här väntar en mysig stuga med hög charmfaktor på ny ägare. Belägen på lummig och uppvuxen trädgårdstomt på populära Jägershill 1. Stugan som ursprungligen är från 50-talet disponeras av ett mysigt allrum, kök och sovrum samt en charmig inbyggd veranda.

Boarea (BOA): 30 kvm
Antal rum: 2
Biarea (BIA): 3 kvm
Tomtareal/mark: 169 kvm
Såld
Clarkiagången 40
Jägershill Sommarstad 2 Malmö
Såld! Välkommen till Clarkiagången 40 på Jägershill 2 Drömmer ni om en mysig kolonistuga med en välskött trädgård som ligger med närhet till stadskärnan? Då har ni hittat rätt. Här erbjuds en charmig och idyllisk röd stuga med vita knutar. Belägen på en underbar trädgårdstomt om 288 kvm som ger bra plats till gemenskap och rekreation.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 3
Slutpris: 465 000 SEK
Tomtareal/mark: 288 kvm
Såld
Moltkegången 28
Ärtholmens Sommarstad Malmö
Såld! Välkommen till Moltkegången 28 Med stor glädje förmedlar vi nu ett fantastiskt fint och välskött fritidshus på lugnt och attraktivt läge inom Ärtholmen Sommarstad. Här möts vi av en inbjudande och charmig stuga på ca 40 kvm med en stor härlig uppvuxen tomt på 300 kvm som grönskar härligt om sommaren.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Tomtareal/mark: 300 kvm
Såld
Pomonagången 270
Ärtholmens sommarstad Malmö
Såld! Välkommen till Pomonagången 270 Med stor glädje förmedlar vi nu ett fantastiskt fint och välskött fritidshus på lugnt och attraktivt läge inom Ärtholmen Sommarstad. Här möts vi av en inbjudande och charmig stuga på ca 40 kvm med en stor härlig uppvuxen tomt på 293 kvm som grönskar härligt om sommaren.

Boarea (BOA): 40 kvm
Antal rum: 2
Biarea (BIA): 10 kvm
Tomtareal/mark: 293 kvm