Sälja

Vi på FMB Fastighetsmäklarbyrån Sverige AB är specialiserade på köp och försäljning av tomtmark. Med en bred kompetens och lång erfarenhet inom branschen är vi stolta över att kunna erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar och service i världsklass. Genom att välja oss som er fastighetsmäklare kommer ni att få en smidig och framgångsrik fastighetsaffär.

Vi förstår vikten av att kunna köpa och sälja på ett effektivt och problemfritt sätt. Därför har vi genom åren förfinat vår väl beprövade steg-för-steg-process som garanterar att alla parter går nöjda ur affären.  

Initial konsultation
Vi inleder alltid vår process med en grundlig och personlig konsultation där vi får en tydlig förståelse för era behov och önskemål. Detta gör det möjligt för oss att skapa en individuell strategi som är anpassad efter era specifika önskemål.

Marknadsanalys
Efter att vi har fått en klar bild av era behov genomför vi en detaljerad marknadsanalys och fastighetsvärdering. Detta hjälper oss att fastställa det mest passande priset för er tomt, samt identifiera eventuella konkurrerande objekt och möjliga köpare.

Optimering av tomten
För att maximera värdet på er tomt, kommer vi ge er råd och vägledning om eventuella åtgärder och förbättringar som kan genomföras. Detta kan inkludera att göra justeringar eller förbättringar av befintliga strukturer eller genom att föreslå nya utvecklingsmöjligheter.

Relevant marknadsföring
Vi erbjuder en omfattande marknadsföringsstrategi som inkluderar en kombination av tryckta och digitala medier. Vårt mål är att maximera exponeringen för er tomt och hitta fler potentiella köpare genom informativt material och fängslande fotografier.

Visningar och budgivning
Vi ansvarar för att organisera visningar av er tomt och hantera eventuell budgivning. Genom att ha en god kännedom om marknadstrender och möjliga köpare inom vårt nätverk, kan vi hjälpa er att få bästa möjliga pris för er tomt.

Förhandlingar och kontraktsskrivning
När det kommer till förhandlingar och kontraktsskrivning är vår erfarenhet och kunskap ovärderlig. Vi kommer säkerställa att ni får bästa möjliga villkor och att all dokumentation är i sin ordning. Vi jobbar metodiskt genom hela processen. Detta garanterar att inga oväntade problem uppstår och att alla aspekter kring fastighetsaffären är korrekt och lagligt reglerade.

Efterföljande service
Vårt engagemang upphör inte efter att kontraktet är signerat. Vi erbjuder efterföljande service och är tillgängliga för att besvara eventuella frågor och erbjuda råd efter avslutad försäljning eller köp.

Kundnöjdhet
Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att skapa en långsiktig relation som bygger på förtroende och kundnöjdhet. För oss är inget viktigare än att ni känner er nöjda under hela processen.