Sälja

Välkommen till  Fredblads Fastighetsbyrå
ER MÄKLARE SEDAN 40 år i STORSTOCKHOLM - SÖDERORT - INNERSTADEN - NACKA - VÄRMDÖ OCH SKÄRGÅRDEN.

UTLAND  PORTUGAL ALGARVE ( Albufeira - Lagos med omnejd). Samarbete med Abacoz Properties. De har kontor i Lagos. www.abacoz-properties.com

Vill du ha stort engagemang och personlig service? Då har du kommit rätt! Vi är den "lilla" mäklarfirman med personlig service och de stora resurserna. Ni är inte en i mängden utan är alltid en prioriterad kund hos oss med samma mäklare från start till mål dvs. tills det är dags för hjälp/upprättande av reavinstuträkning och deklaration som ingår i vårt arvode.

Vi som arbetar på kontoret  har lång och gedigen erfarenhet av försäljningar på Storstockholm - Söderort - Innerstaden - Nacka - Värmdö - Skärgården med omnejd och Portugal Algarve (Albufeira - Lagos med omnejd).  Vi har varit verksamma sedan 1979.

Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter, tomter och sjöställen. Största delen av våra uppdrag får vi genom rekommendationer. Det tycker vi är ett bra betyg som visar att vår lokala marknadskännedom, höga ambitionsnivå och stora engagemang ger bästa resultat.

Våra professionella fastighetsmäklare hjälper dig med alla praktiska detaljer som krävs för att marknadsföra och sälja din bostad på bästa sätt.

Vi hjälper också till med bankvärderingar, juridisk hjälp med köpeavtal (om man har egen köpare), gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar m.m.

Proffsfotograferingar, drönarbilder, höjdfilm, snygga planskisser och objektsbeskrivningar.

KOSTNADSFRI VÄRDERING - RÅDGIVNING - BESÖK. DET LÖNAR SIG ATT ANLITA OSS.
Välkomna att kontakta oss.

hans.fredblad@fredblads.se   www.fredblads.se
Vxl 08-702 24 30    Mob 070-316 25 20

FREDBLADS FASTIGHETSBYRÅ 
Postadress: 
Björnskogsvägen 46,  134 35 Gustavsberg

Besöksadress:
Fannys väg 5,  6 tr ( Sickla Hby-Sjöstad, Kinnarpshuset)