Om oss

Välkommen till  Fredblads Fastighetsbyrå
ER MÄKLARE SEDAN 40 år i STORSTOCKHOLM - SÖDERORT - INNERSTADEN - NACKA - VÄRMDÖ OCH SKÄRGÅRDEN

UTLAND PORTUGAL LAGOS ALGARVE Villor Bostadsrätter.
Vi samarbetar med en familjeägd svensk mäklarfirma i Lagos Portugal. Vår partner är en byrå med ett litet team, men med många års erfarenhet av bostadsmarknaden i Algarve.  Förutom svenska, behärskar byrån även Portugisiska, Spanska, Engelska, Tyska, Franska och Italienska. Med vårt samarbete kan vi arrangera virtuella visningar, visningar på plats i Portugal samt bistå med den juridiska processen vid ett köp.

Vill du ha stort engagemang och personlig service? Då har du kommit rätt! Vi är den "lilla" mäklarfirman med personlig service och de stora resurserna. Ni är inte en i mängden utan är alltid en prioriterad kund hos oss med samma mäklare från start till mål dvs. tills det är dags för hjälp/upprättande av reavinstuträkning och deklaration som ingår i vårt arvode.

VÅR KUNSKAP ER TRYGGHET.

Vi som arbetar på kontoret har lång och gedigen erfarenhet av försäljningar på Storstockholm - Söderort - Innerstaden - Nacka - Värmdö och Skärgården med omnejd. Vi har varit verksamma sedan 1979.
Vi förmedlar villor, radhus, fritidshus, bostadsrätter, tomter och sjöställen. Största delen av våra uppdrag får vi genom rekommendationer. Det tycker vi är ett bra betyg som visar att vår lokala marknadskännedom, höga ambitionsnivå och stora engagemang ger bästa resultat.
Våra professionella fastighetsmäklare hjälper dig med alla praktiska detaljer som krävs för att marknadsföra och sälja din bostad på bästa sätt. Hemnet, Blocket, Hittahem, Booli, Bovision och lokala medier m.m.
Proffsfotografering, snygga planskisser och proffsiga objektbeskrivningar.
Vi hjälper också till med bankvärderingar, juridisk hjälp med köpeavtal (om man har egen köpare), gåvobrev, äktenskapsförord, samboavtal, bouppteckningar m.m.
Det är alltid många frågor som dyker upp i samband med en bostadsaffär. Vi erbjuder alltid fri rådgivning, värdering och besök. Har du frågor kring Ditt boende eller funderar du på att sälja eller köpa, hjälper vi dig gärna. Hos Fredblads Fastighetsbyrå  kan du känna dig i trygga händer.
Välkommen att kontakta oss för en

KOSTNADSFRI VÄRDERING - RÅDGIVNING OCH BESÖK
DET LÖNAR SIG ATT ANLITA OSS

Välkomna att kontakta oss.
hans.fredblad@fredblads.se    www.fredblads.se
Mob 070-316 25 20

FREDBLADS FASTIGHETSBYRÅ 
Postadress: 
Björnskogsvägen 46, 134 35 Gustavsberg

Besöksadress:
Fannys väg 5,  6 tr ( Sickla Hby-Sjöstad)(Kinnarpshuset)