Baggeby Lidingö
Såld. Ljust, luftigt och nyrenoverat med balkong På lugn barnvänlig återvändsgata med lekpark och fotbollsplan intill. Lidingöbanans station Baggeby ligger nära och du når T-banestation Ropsten på 5 minuter. Hörnlägenhet med nyslipad parkett i vardagsrummet och nya golv i övriga lägenheten. Nymålat i hela lägenheten. Köksluckorna är nylackade.

Boarea (BOA): 76 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 300 000 SEK
Käppala Lidingö
Såld. Trivsamt, välplanerat, fritt och stambytt mitt i grönska Renoverat originalkök med diskmaskin. Förberett för tvättmaskin i badrummet. Stort källarförråd. Välskött förening med gym och bastu. Lidingös stora naturområden och stränder finns nära. Fiberkabel är indragen. Fri parkering på gatan.

Reimersholme Stockholm
Såld. Sjönära hörnlägenhet i fritt och lugnt läge mot skogsbacke intill Långholmskanalen Vatten, grönska och natur i behagligt ostört läge på återvändsgata intill Långholmskanalen. Föreningen har badbrygga, roddbåt, motionsrum, festlokal, fotorum, relaxavdelning med bastu och övernattningslägenheter. Marmorfönsterbräden och fiskbensparkett i vardagsrummet. Furugolv i övriga lägenheten.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 2
Högmora Huddinge
Sålt. Underbart åretruntparadis Stor skyddad tomt med hus och gäststuga i toppskick. Mycket låg driftskostnad. Vattenburen golvvärme, ekgolv, parkett, klinker och kakel. Kök i öppen planlösning mot stora rummet med 4,5 meter i takhöjd. Entresolplan.

Baggeby Lidingö
Såld. Högt och fritt med uteplats i sydväst Vackra ekgolv och stiligt kök. Badrum med golvvärme. Nära lidingöbanans station Baggeby och till Lidingö centrum. I småstadscharmiga Baggeby är det nära till vacker natur och strandpromenader samtidigt som det ligger centralt.

Torsvik Lidingö
Såld. Ljuvlig hörnlägenhet högst upp i huset med balkong i sydost Fritt, tyst och lugnt. 2,7 meter i takhöjd. Badrum med tvättmaskin. Stambytt förening med god ekonomi. Trevlig gemensam uteplats med grillmöjligheter intill skogbrynet. Björnvägen är en stilla återvändsgata i populära Torsvik. Vindsförråd helt nära lägenheten. Bastu och övernattnigslägenhet.

Antal rum: 2,5