Vallatorp Täby
Täby - Vallatorp Välplanerat kedjehus med utmärkt läge i området. Hus och område passande barnfamilj i lugna kvarter på återvändsgata, angränsande mot stora naturområden.

Boarea (BOA): 128 kvm
Antal rum: 5
Pris: 5 900 000 SEK
Tomtareal/mark: 412 kvm
Högmora Huddinge
Sålt. Underbart åretruntparadis Stor skyddad tomt med hus och gäststuga i toppskick. Mycket låg driftskostnad. Vattenburen golvvärme, ekgolv, parkett, klinker och kakel. Kök i öppen planlösning mot stora rummet med 4,5 meter i takhöjd. Entresolplan.

Käppala Lidingö
Såld. Trivsamt, välplanerat, fritt och stambytt mitt i grönska Renoverat originalkök med diskmaskin. Förberett för tvättmaskin i badrummet. Stort källarförråd. Välskött förening med gym och bastu. Lidingös stora naturområden och stränder finns nära. Fiberkabel är indragen. Fri parkering på gatan.

Torsvik Lidingö
Såld. Ljuvlig hörnlägenhet högst upp i huset med balkong i sydost Fritt, tyst och lugnt. 2,7 meter i takhöjd. Badrum med tvättmaskin. Stambytt förening med god ekonomi. Trevlig gemensam uteplats med grillmöjligheter intill skogbrynet. Björnvägen är en stilla återvändsgata i populära Torsvik. Vindsförråd helt nära lägenheten. Bastu och övernattnigslägenhet.

Antal rum: 2,5
Baggeby Lidingö
Såld. Högt och fritt med uteplats i sydväst Vackra ekgolv och stiligt kök. Badrum med golvvärme. Nära lidingöbanans station Baggeby och till Lidingö centrum. I småstadscharmiga Baggeby är det nära till vacker natur och strandpromenader samtidigt som det ligger centralt.

Reimersholme Stockholm
Såld. Sjönära hörnlägenhet i fritt och lugnt läge mot skogsbacke intill Långholmskanalen Vatten, grönska och natur i behagligt ostört läge på återvändsgata intill Långholmskanalen. Föreningen har badbrygga, roddbåt, motionsrum, festlokal, fotorum, relaxavdelning med bastu och övernattningslägenheter. Marmorfönsterbräden och fiskbensparkett i vardagsrummet. Furugolv i övriga lägenheten.

Boarea (BOA): 48 kvm
Antal rum: 2
Baggeby Lidingö
Såld. Ljus gaveltrea med balkong på återvändsgränd i Baggeby med fri parkering Bra planerad trea i utmärkt förening i optimala Baggeby. 200 Mbit internet och kabel-tv ingår i avgiften. Nygjord lekplats och härlig natur med promenadvägar vid vattnet. Solceller på taken! 5 minuter med tåg till Ropsten. På lagom avstånd finns Lidingö centrum.

Boarea (BOA): 67 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 250 000 SEK
Larsberg Lidingö
Såld. Hörnlägenhet med vidsträckt sjöutsikt, inglasad balkong och varmgarage som ingår i avgiften Vacker sjöutsikt från inglasad balkong. Glaset kan skjutas åt sidan. Bastu och tvättstuga finns på varje våning. Väl renoverat kök med matplats och diskmaskin samt väl renoverat helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Välskött hus och förening med solid ekonomi.

Boarea (BOA): 72 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 300 000 SEK
Baggeby Lidingö
Såld. Ljust, luftigt och nyrenoverat med balkong På lugn barnvänlig återvändsgata med lekpark och fotbollsplan intill. Lidingöbanans station Baggeby ligger nära och du når T-banestation Ropsten på 5 minuter. Hörnlägenhet med nyslipad parkett i vardagsrummet och nya golv i övriga lägenheten. Nymålat i hela lägenheten. Köksluckorna är nylackade.

Boarea (BOA): 76 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 300 000 SEK
Åkersberga
Sålt. Trevligt beläget hus på återvändsgränd i lugnt och stilla område några minuter från badplats. Nytt tak. Veranda med tak, två sovrum, kök, vardagsrum med öppen spis och matsalsdel och utgång till verandan. Sommarvatten. Värmepump. Frystoalett. Förråd på 6 kvm i separat byggnad.

Boarea (BOA): 42 kvm
Pris: 1 650 000 SEK
Biarea (BIA): 6 kvm
Tomtareal/mark: 2 324 kvm
Näset Lidingö
Såld. Högst upp med stor inglasad balkong och rogivande panoramautsikt Originalkök med nylackerade luckor. Hörnvardagsrum med utgång till balkong. Toalett och badrum renoverade. Stambytt.

Boarea (BOA): 91 kvm
Antal rum: 4
Pris: 5 210 000 SEK
Väddö
Såld. Sjöutsikt och högt läge i idylliska Studsboda Obebyggd skogstomt utanför detaljplan.

Pris: 1 500 000 SEK
Tomtareal/mark: 5 120 kvm
Bodal Lidingö
Såld. Härligt ljus hörnlägenhet med balkong mot grönskande skogsbacke Marmorbänkar, kakel och lantköksluckor i köket med matplats. Mycket skåp och bra arbetsytor. Helkaklat stambytt badrum med badkar och golvvärme. Nära till tåg, bussar, skolor och förskolor. Fina promenadvägar utmed vattnet.

Boarea (BOA): 75 kvm
Antal rum: 3
Pris: 3 700 000 SEK
Skärsätra Lidingö
Såld. Högst upp med extra stor balkong i väster med markis mot grönskande barnvänlig innergård Högt, fritt och lugnt område med gott om resturanger och butiker. Månadsavgiften till föreningen sänktes med 5% från och med januari 2020. Stabil och välskött förening. 700-1000 Mbit/s bredband ingår i månadsavgiften. Det stora sovrummet är avsett att delas upp i två sovrum vid behov.

Boarea (BOA): 78 kvm
Antal rum: 3
Pris: 2 995 000 SEK
Larsberg Lidingö
Såld. Sjöutsikt från balkongen, bastu, förråd och tvättstuga Varmgarage ingår i avgiften. Vacker sjöutsikt från inglasad balkong. Glaset kan skjutas åt sidan. Väl renoverat kök med matplats och diskmaskin samt väl renoverat helkaklat badrum med plats för tvättmaskin. Välskött hus och förening med solid ekonomi.

Boarea (BOA): 59 kvm
Antal rum: 2
Pris: 2 800 000 SEK
Nämdö - Uvön Nämdö
Sålt. Topprenoverat skärgårdsparadis som bara väntar på att avnjutas! Nya bryggor, nytt bastuhus med vedeldad bastu, dusch, toalett och altan. Stora huset har nytt tak, nymålad fasad och nymålade fönster. Stor veranda med utomhuskök.

Boarea (BOA): 69 kvm
Antal rum: 4
Pris: 6 000 000 SEK
Biarea (BIA): 50 kvm
Tomtareal/mark: 2 510 kvm
Vattenareal: 850 kvm
Baggeby Lidingö
Såld. Stor ljus fyra på återvändsgränd i barnvänliga Baggeby med fri parkering Bra planerad fyra i utmärkt förening i optimala Baggeby! 150 Mbit internet och kabel-tv ingår i avgiften. Nygjord lekplats och härlig natur med promenadvägar vid vattnet. Solceller på taken! 5 minuter med tåg till Ropsten. På lagom avstånd finns Lidingö centrum.

Boarea (BOA): 84 kvm
Antal rum: 4
Pris: 3 850 000 SEK